Sivut

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Viikon väriterapia 21


Harmaata marraskuuta piristämään lakkasin kynnet monivärisiksi.


Keltaista, punaista, violettia, vaaleansinistä ja turkoosia.


Piristää mukavasti esimerkiksi koneella muistiinpanoja kirjoitellessa, kun katse osuun värikkäisiin kynsiin. Metrossakin keräävät katseita tuntemattomilta.


Kieltämättä vähän mietin, onko nämä ihan tosi hölmöt vaiko tosi hienot kynnet... Tai siis en tiedä kasvaako akateeminen uskottavuuteni esitelmää pitäessä, jos kuuntelijat vain keskittyvät katsomaan että mitä ihmettä tuon kynsille on käynyt. Mutta tämä on hyvä harjoitus siinä mielessä, että uskaltaa näyttää miltä haluaa muiden mielipiteistä huolimatta!


Pääasia, että kynnet piristävät minun harmaita päiviäni!

8 kommenttia:

 1. Ja kyntesi piristivät entisestään mun päivää. Kiitos siitä! Väliäkö sillä, mitä muut ajattelee, kunhan itsellä on kivaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten hauska kuulla Hilmukka! Kiitos kivasta kommentistasi :)

   Poista
 2. Näin on! Muiden mielipiteillä ei ole tossa asiassa väliä, etenkin jos on alalla missä kynsiä saa lakata :D Ja vähänkö osaat lakata siististi! Lakkasin itse viikko sitten ja tuntui että lakkaa oli kaikkialla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ite just ajattelin et nää mun lakkaukset ei kyl oo kovin kuvauskelpoisia, mut kiva jos olen onnistunut huijaamaan kuvissa :D Ja kyllä mäkin aina sählään, sit täytyy vaan jälkikäteen vanupuikon ja kynsilakanpoistoaineen kanssa siistiä :)

   Poista
 3. Hei mahtavat kynnet, munkin täytyy tehdä tollainen, ois läppärityöskentelyssäkin jotain jännitystä!! Harmi kun mun keltainen ei kyllä yhtään sovi minulle, en tiedä onko vika sävyssä vai ihon värissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Mervi! Tuo tosiaan hauskuutta koneella kirjoittelemiseen :D Ja keltainen tosiaan on aika hankala väri minunkin mielestä kynsilakoissa, se myös värjää usein kynttä keltaiseksi varsinkin jos ei laita aluslakkaa.

   Poista
 4. Ihanat! Kiitos ideasta, pakko toteuttaa värikkäät kynnet heti itsekin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit Melinda :) Ja kokeile ihmeessä, piristää mukavasti päivää!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...