Sivut

keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Viikon väriterapia 22


Pitkästä aikaa viikon väriterapiaa! Kuten niin monet bloggarit ovat valittaneet blogeissaan, tähän aikaan vuodesta on todella vaikeaa saada otettua hyviä valokuvia vähäisen valon takia. Niinpä ajattelin tällä kertaa turvautua muiden kuviin ja tarjota muutamia inspiraatiokuvia värikkäistä (ja valoisista!) kodeista. Kaikki kuvat ovat Stadshemin sivuilta.

Ihania, kesäisen kukikkaita tapetteja ruokailutilassa:
lähde
lähde
lähde
Värikkäitä, suuria kirjahyllyjä:
(lisää kirjoilla sisustamista Viikon väriterapia 2:ssa!)
lähde
lähde

Mukavia pikku parvekkeita:
lähde

lähde
lähde
lähde

Erään asunnon värikkäitä pieniä ja suuria yksityiskohtia:
lähde
Värikäs kangas ripustettuna seinälle toimii kuin näyttävä taulu. Muita kivoja yksityiskohtia ovat karttapallo ja vihreät kaapinovet.
lähde
 Värikäs, mielenkiintoinen kollaasi valokuvista.

lähde
Todellinen värisekamelska päiväpeitossa! En ehkä itselleni tuollaista haluaisi, mutta ainakin se on värikäs, jos ei muuta.

lähde
Ruokatarvikkeetkin voivat tuoda väriä keittiöön - varsinkin hedelmät ja yrtit toimivat hienosti myös sisustuselementteinä. Ps. Kuvassa samanlainen koristetanko kuin meidän keittiössä ;)

Toivottavasti nämä kuvat piristivät tai toimivat inspiraation lähteenä!
 
Vähemmän harmaata viikonjatkoa kaikille :)

6 kommenttia:

 1. Nuo parvekekuvat kyllä inspiroi! Meillä kun on lasittamaton parveke ja aina tuntuu, että sen takia sitä on tosi vaikea sisustaa. Täytyykin pitää tää postaus mielessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Mari! Meilläkin on lasittamaton parveke, joten usein lehtiä/blogeja selaillessa törmää sisustusideoihin, joita ei valitettavasti voi omalla parvekkeella toteuttaa. Noissa kuvissa tuli mielestäni kivasti esille se, että pienenkin parvekkeen voi saada viihtyisäksi :)

   Poista
 2. Rakastuin palavasti kuvien 2. ja 3. tapettiin, aivan ihana :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia! Ihastuin erityisesti kirjahyllyihin sekä ensimmäisten kuvien kukkatapetteihin, ihanan kesäinen tuulahdus näin talven keskellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit Ginger! Ajattele, kun olisi tuollainen kukkatapetti, niin kotona olisi aina kesä :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...