Sivut

tiistai 18. joulukuuta 2012

A Blast from the Past

Onpa hauskaa, että jouluarvonta on lähtenyt reippaasti käyntiin! On mukava lukea kommenttejanne ja kehujanne. Moni on kehunut blogini kuvien laatua, mikä tuntuu todella hienolta, varsinkin kun ottaa huomioon, että kuvailen enimmäkseen pokkarikameralla. (Poikaystävä osti jokin aika sitten Olympyksen minijärkkärin, jota myös nykyään käytän silloin tällöin.)

Tässä kuitenkin pari kuvaa, joiden laatu ei todellakaan ole hyvä - mutta on kuvilla ikääkin! Saanko esitellä, minun ja poikaystäväni ensimmäinen (ja tähän mennessä ainoa) yhteinen piparitalomme vuodelta 2007!

Rajaus kohdallaan...

Teimme vähän niin kuin hetken mielijohteesta muumilaakson uimahuoneen laitureineen piparista. Idea taisi olla minun, koska oma uimahuone merenrannalla on yksi (melko epärealistinen) unelmani. Lisäksi teimme pienen hattivattisaaren. Projekti oli yllättävän hankala - tarvittiin jopa matemaattisia kaavoja, että saatiin laskettua pyöreän uimahuoneen osaset oikean kokoisiksi. Muutenkin operaatiossa oli hankaluuksia - laituri ei meinannut kestää uimahuoneen painoa, mutta apuun ilmestyi metallinen desimitta, joka sopi juuri eikä melkein kannattelemaan uimahuonetta.

Idean näiden kuvien kaivamiseen sain muuten Shh, it's a secret! -blogin luukusta nro 16. Käykääpä katsomassa Neiti M:n aivan upeaa piparilinnaa!


Kylläpä aika rientää! Kun katselin näitä (ja vähän muitakin vanhoja) kuvia, tuli suoraan sanottuna vanha ja pulska olo. Vuonna 2007 olin sentään viisi vuotta nuorempi kuin nyt ja aika monta kiloa hoikempikin. Hieman masentava ajatus näin joulun alla - varsinkin kun on ensin mässäillyt viikon Espanjassa ja sen jälkeen ollut kipeänä sohvan nurkassa eikä päässyt liikkumaan. Tervehtynen juuri sopivasti, jotta jaksan siirtyä sohvalta jouluherkkupöytään... Mitä tästä opimme: vanhoja valokuvia ei kannata katsoa väärällä hetkellä.

Mutta unohdetaan kuitenkin turhat murehtimiset ja mietitään niitä painoasioita sitten ensi vuoden puolella. Vuoden ensimmäinen päivä on tunnetusti hyvä aika aloittaa Uusi Elämä.

Oletteko te tehneet tänä vuonna piparitaloja? Jos, niin millaisia - perinteisiä vai jotain villiä ja uutta? :)

2 kommenttia:

  1. Vau, hieno piparitalo! tein elämäni ensimmäisen viime lauantaina, se vilahtaa tällä viikolla blogissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos annemi :D Kiva nähdä millainen sinun talosi on!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...