Sivut

maanantai 17. joulukuuta 2012

Baskimaa 2: Tuliaiset

Sekä Bilbaossa että San Sebastianissa oli hyvät shoppailumahdollisuudet - lukuunottamatta sitä seikkaa, että matkamme aikana sattui olemaan kaksi pyhäpäivää ja sunnuntai, jolloin kaupat eivät olleet auki. Jotain pientä toin matkalta mukanani...


Bilbaosta löysin aivan ihanan kaupan, jossa oli kaikenlaisia käsitöitä: persoonallisia koruja, mukeja, vaatteita ja laukkuja. Kaupalla on nettisivutkin blogimuodossa, jos haluatte käydä kurkkaamassa (klik). Ostin kyseisestä kaupasta washiteippiä ja aivan mahtavan kettukaulakorun!


Herra Kettu on erilainen kummaltakin puolelta - miten hauskaa! Kettukaulakoru on Lady Desidian mallistosta, ja hänelläkin näyttää olevan blogi (klik) - niin kauniita asioita...


Ranskassa ja Espanjassa matkaillessani käyn aina Fnacissa shoppailemassa musiikkia. Mielestäni musiikin kuunteleminen on yksi hyvä tapa opiskella kieliä, joten ostin Amaralin uusimman levyn Hacia lo salvaje - edelliset Amaralin levyt minulla jo onkin. Amaralin tekemää popmusiikkia olen kuunnellut espanjan opiskelun alkuajoista eli lukiosta lähtien. Laulajalla on kaunis ääni ja laulun sanoista saa hyvin selvää, eivätkä ne ole kovin vaikeita ymmärtää - täydellistä opiskelumusiikkia siis.


Jos kiinnostuit Amaralin musiikista, voit aluksi vaikka kuunnella tällä hetkellä Espanjassa radioissa soitettavaa, uusimman levyn nimikkobiisiä Hacia lo salvaje. Musiikkivideossa on söpö pikku kilpikonnakin!


Koruja matkalta on kiva tuoda, koska ne eivät paina eivätkä vie tilaa matkalaukussa. Tällä kertaa löysin söpön, melko ison keltaisen ruususormuksen.


Lisäksi paikalliset korutarvikekaupat on aina tutkittava - usein niistä löytyy juttuja, joita ei täältä Suomesta löydykään. Tällä kertaa ostokseni jäivät muutamaan hassuun helmeen korviksia varten, koska Bilbaossa ja San Sebastianissa oli kummassakin vain yksi, saman ketjun korutarvikekauppa.


Poikaystäväni shoppaillessa itselleen vaatteita Springfield-kaupassa, iskin silmäni telineeseen, jossa myytiin muistikirjoja. Valikoiman paras muistikirja oli mielestäni tämä There's no place like home -kirjanen, jossa oli hauskoja ristipistokuvioita.


Ja tietenkin toin kotiin vähän herkuteltavaa jouluksi: lemppariani tummaa suklaata appelsiinilla, kuivattuja appelsiineja päällystettynä tummalla suklaalla sekä suklaa-turrónia tuliaisiksi kavereille.

Sellaiset tuliaiset! Pysykää kanavalla sillä seuraavassa postauksessa jouluarvonta, jonka palkinnot ovat suoraan Espanjasta ja esiintyvät itse asiassa tässäkin postauksessa! :)

4 kommenttia:

  1. Siis aivan mahtava toi kettukoru! Rakastuin siihen ihan totaalisesti, aaw. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, en ajatellut että olisi sun tyylinen! Mutta minäkin olen rakastunut :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...