Sivut

perjantai 28. joulukuuta 2012

Joulu paketissa

Blogit ovat olleet pullollaan jouluisia tunnelmia ja kuvia lahjoista. Kun nyt kerran kameralla tämän sarjan kuvia minullakin oli, niin tungetaanpas ne nyt yhteen postaukseen. Sitten onkin tämä joulu paketissa!


Aattoaamuna heräsin anivarhain (...) paistamaan imellettyä perunalaatikkoa. Ai että sitä tuoksua, joka valtasi neljä tuntia myöhemmin kodin...


Odotellessani perunalaatikon paistumista lakkasin joulukynnet ja katsastin blogimaailman. Oli mukava hengähtää hetkeksi ennen aaton hulinoita.


Mummolla oli tupa täynnä puuronsyöjiä - ja yksi kiva koirakaverikin!


Ilta kului siskoa ja veljeä kestitessä oman keittiön pyödän ääressä.


Jouluruuat on sitten hyviä! Tarjolla oli monen sorttista lohta, rosollia, laatikoita, sinappisilliä ja aika paljon muutakin hyvää.


Vihreät kuulat - onkohan blogia, joissa nämä sokeripallerot eivät joulunaikaan kuvissa esiintyisi?


Jouluksi olin tehnyt uuden kynttiläasetelman narusta, kanelitangoista ja ilmakuivuvasta massasta tekemistäni sydämistä.


Sain ihan liikaa lahjoja, tässä yksi ihanimmista: Stockmannin 150-vuotisjuhlakuosinen muumimuki ja kaksi mätsäävää keittiöpyyhettä siskoltani! Tuo muki ei ollut ihan helppo saada - kuulemma Stockalle piti rynnätä tiettynä aamuna heti kahdeksalta ja juosta täyttä päätä oikealle osastolle, jotta sen sai haalituksi. Eli vaivaakin oli tämän ihanan lahjan eteen nähty, kiitos vielä sisko! <3
Äiti taas paketoi monen monta ihanaa ja hyödyllistä lahjaa: sain muun muassa Lékuén koristeluvehkeen (...) suklaata varten, sieniveitsen ja Iittalan Kastehelmi-lautasia.
Joulutohinoiden jälkeen oli onneksi aikaa viettää yksi täydellinen vapaapäivä. Olen ollut viimeiset kaksi viikkoa flunssassa ja samalla on pitänyt hoitaa kaikki joulujärjestelyt, joten kaipasin hieman suklaata, lukemattomia lehtiä, Juhlien jälkeen -sarjaa Yle Areenasta sekä tämän vuoden herkku-Blossaa ihan omassa rauhassa nautittuna.

Huh, nyt saa joulukuvat ja -tarinat riittää! Onneksi joulu on vain kerran vuodessa.

Saitteko te kivoja lahjoja? Menikö joulunpyhät stressatessa vai levätessä?

2 kommenttia:

  1. Onneksi sait vähän levätä! Toivottavasti olo on jo parempi. :)

    Ja kiitos itsellesi ihanista lahjoista. <3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...