Sivut

torstai 27. joulukuuta 2012

Jouluarvonnan voittajat

Hei ja hyvää joulunjälkeistä aikaa! Toivottavasti teillä kaikilla oli mukava joulu. Näin arkeen paluun kunniaksi julistan jouluarvonnan voittajat. Palkintoinahan oli muistikirja ja punaiset korvakorut.


Virallisena arvontastudiona toimii olohuoneen pöytä ja jouluinen laatikko.


Ensin arvotaan muistikirjan voittaja.


Jännitys tiivistyy...


Voittajaksi paljastui Ronja! Onneksi olkoon!


Punaiset korvakorut taas saa...


...Repsu! Onneksi olkoon! Laittaisitko minulle sähköpostia (lookingforclementines (ät) hotmail.com) sillä et jättänyt kommenttiisi sähköpostiosoitettasi?


Paljon onnea voittajille ja suuri kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Kommenttejanne oli tosi mukava lukea, kiitos kovasti kehuistanne. :) Vaikutti siltä, että kommentoineet pitävät blogistani tällaisenaan, sillä kehitysideoita ei oikeastaan tullut. Moni kehui blogini monipuolisuutta ja kuvia, mikä tuntuu aivan mahtavalta.

Mielenkiinnolla seurailen, minkälaiset postaukset ovat erityisesti mieleenne. Tilastojen mukaan viisi suosituinta postausta koko blogini olemassaolon ajalta ovat:

1. Panta (13.12.2011)
2. Päivän Niksi-Pirkka (4.9.2012)
3. Sunnuntain lankainspiraatio (9.9.2012)
4. Kevät tuli kotiin - vaan ei ulos (2.4.2012)
5. Heijastinkukka (29.10.2012)

Näiden tilastojen varjossa näyttäisi siltä, että erilaiset käsityö- ja DIY-jutut ovat niitä suosituimpia. Ei ihme, sillä itsekin tykkään eniten tämän osaston jutuista muissa blogeissa.

Kiitos siis palautteesta, sitä saa jatkossakin antaa!

2 kommenttia:

  1. voi juku, mä en ikinä voita mitään, että kiva kun viitsit järkkää tämmösen arvonnan ja kaikkee! :) pistän sähköpostia tulee!

    VastaaPoista
  2. JEEE! :-) meen heti laittaan sähköpostia! :-)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...