Sivut

torstai 13. joulukuuta 2012

Joululahjatoiveita

Äiti ja sisko toivoivat, että tekisin samanlaisen joululahjatoivepostauksen, jonka siskoni jo aiemmin teki (klik). Hyvin pitkän pohdinnan jälkeen keksin toivoa joulupukilta ja hänen apulaisiltaan seuraavia asioita:1. Reissun aikana näin Lufthansan tuotekatalogissa maailman ihanimman matkalaukun! Paljon värejä ja ranskan bulldoggeja (joita siis rakastan), kuin minulle tehty! Toivoisin tätä Saxolinen laukkua cabin trolley -koossa, koska sellaista laukkua minulla ei vielä ole. Laukku tosin pitäisi varmaan tilata Saksasta, joten se ei kyllä jouluksi ehtisi... Mutta tui miten ihana se onkaan, saa hyvälle tuulelle :) (Kuvakaappaus Saxoline)

2. Iittalan sivuilla seikkailtuani tulin siihen tulokseen, että voisin ehkä sittenkin tarvita muutaman pienen Kastehelmi-lautasen jälkiruokia varten... Olin jo vakaasti päättänyt, että lautasia tässä huushollissa riittää, mutta kuvattua ja syötyäni mokkapaloja vastaavilta äidin lautasilta, muutin mieleni: ainahan nyt muutama pieni lautanen mahtuu kaappiin. (Kuvakaappaus Iittala)

3. Lahjakortti Teippitarhaan tai vaikka Sinelliin olisi kiva askarteluprojekteja varten. Muutenkin askarteluun liittyvät (erityisesti yllätys-) lahjat olisivat hyvin toivottuja pukin konttiin! (Kuvakaappaus Teippitarha)

4. Tätä tarvitsisin oikeasti - nimittäin kolmijalkaa kameralleni. Tykkään valokuvaamisesta paljon, vaikken siitä paljoa tiedäkään eikä kalustoni ole kummoinen. Jostain syystä kolmijalka on jäänyt hankkimatta, mutta se helpottaisi huomattavasti hämärässä kuvaamista. Kolmijalkoja löytyy kaiken hintaisia (muutamasta kympistä moniin satoihin euroihin), mutta minulle riittäisi varmasti ihan perusmalli. Kuvassa Manfrotto 7321YB - luettuani muutamia valokuvausaiheisia keskustelupalstoja sain käsityksen, että tuo Manfrotto on hyvä jalustamerkki. (Kuvakaappaus Musta Pörssi)

5. Olen yleensä ostanut Finnkinon elokuvalippuja Hulluilta päiviltä, mutta nyt niitä ei tullut hankittua enkä ole tosi pitkään aikaan käynyt leffassa. Elokuvaliput olisi oikein toivottu, aineeton lahja! (Kuvakaappaus Finnkino)

Sellaisia lahjatoiveita... Enempää en kertakaikkiaan keksinyt, ja tässäkin on kaikenlaista, no ei nyt turhaa, mutta ei-välttämätöntä kuitenkin. Eniten pidän kuitenkin yllätyslahjoista, joita lähipiirini onkin melko lahjakas keksimään. :) Ja kerrankin olen tosissani, kun sanon, etten tarvitse lahjoja, vaan rauhallista aikaa läheisimpien ihmisten kanssa. Olen varmaan tulossa vanhaksi, kun tavarat eivät enää ole se tärkein juttu joulussa. ;)

Mitä sinä toivot eniten tänä vuonna pukilta?

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...