Sivut

keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Kotona taas

I went looking for clementines... and found some! ;)

Heipä hei kaikille ja terkkuja Baskimaasta! Palasin kotiin eilen yöllä kera painavien matkalaukkujen, mukavien muistojen ja lähemmäs 500 valokuvan kahden kameran muistikorteilla. Ajattelin tulla vain nopeasti tänne blogin puolelle moikkaamaan ja kiittämään kaikista kivoista kommenteistanne, jotka odottivat täällä minua - kiitos paljon, ne piristivät mukavasti tätä arkeen paluuta!

Kuten sanottu, kuvia tuli räpsittyä todella paljon ja tulen niitä varmasti tänne blogin puolelle laittamaan. Jonkin aikaa tietenkin menee, ennen kuin ehdin käymään kaikki kuvat läpi. Mietin vielä, tekisinkö matkan eri aiheista postauksia vai vain yhden jättimäisen kuvapostauksen - onko teillä mielipiteitä asiaan? Lisäksi voin paljastaa, että tuliaisiin liittyen tiedossa on piakkoin myös arvontaa :)

6 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin! :) Mielenkiintoista päästä kuulemaan ja näkemään kuvia matkastasi, useampi postaus matkan eri aiheista voisi olla helppolukuisempi vaihtoehto.

  Mielenkiinnolla kuulisin myös kahdeksan sinulla to do -listalla olevaa ruokan liittyvää asiaa, jos jossain vaiheessa ehdit sellaisia miettimään. Haaste löytyy blogistani: http://paikka-maailmassa.blogspot.fi/2012/12/to-do-ruokia.html
  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ginger :) Itsekin mietin, että ehkä jaan matkakertomuksen muutamaan eriaiheiseen postaukseen, ettei tule liian kuormittavaa postausta. Alunperin mietin, että olisin laittanut vain sekalaisia kuvia ilman tarinoita, kun tämä ei varsinaisesti ole matkablogi, mutta ehkäpä kuitenkin kerron joitain olennaisimpia asioita :)

   Olen itse asiassa tehnyt tuon haasteen jo aiemmin, voit katsoa sen täältä: http://lookingforclementines.blogspot.fi/2012/11/to-cook.html Eipä sillä - tuo lista tuntuu koko ajan muuttavan muotoaan, vaikken ole edes entisiäkään asioita ehtinyt tekemään!

   Poista
 2. Tervetuloa takaisin!! odotan innolla kuvia, tulivat ne sitten isoissa tai pienissä erissä :)

  VastaaPoista
 3. Kunhan vain pääsen ihastelemaan kuvia, sama se tuleeko ne samassa vai eri postauksissa. :)Tervetuloa takaisin!

  VastaaPoista
 4. Matkasta olisi kyllä kiva lukea lisää ja nähdä kuvia. Ehkä useampi vähän lyhyempi postaus olisi kevyempi tapa lähestyä aihetta (sekä sulle että lukijoille)? Innolla odotan :).

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille tervetulotoivotuksistanne! Laitan varmaankin useamman pienemmän postauksen tulemaan heti kun vain ehdin järjestelemään kuvat ja tarinat aiheittain :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...