Sivut

perjantai 4. tammikuuta 2013

31.12.2012

Ajattelin vielä julkaista pari kuvaa uudenvuodenvietostani. Ajelin ystäväni kanssa Turkuun, jossa yhteinen ystävämme nykyisin asuu. Sää oli aivan järkyttävä, joten ulkokuvia ette tule näkemään.


Olin tietenkin lakannut kynnet uudenvuodenbileisiin sopiviksi!


Ihastuin tähän turkoosin ja hopeisten hileiden yhdistelmään, joten tulen kyllä varmasti jatkossakin käyttämään tätä komboa.


Lakkoina olivat Rimmelin turkoosi lakka (825 Sky High) sekä Mavalan hilelakka (229 Sparkling Silver).


Ruuaksi kokkailimme ystävien kanssa vietnamilaisia kevätrullia. Täytteiksi tuli kasviksia, kuten porkkanaa, avokadoa, kurkkua ja paprikaa, sekä savutofua, vermiselliä, herkkusieniä, korianteria ja ruohosipulia.Täytteet käärittiin vedessä liotettuun riisipaperiin ja sitten dippailtiin kastikkeisiin, joita meillä oli neljää eri sorttia. Kastikkeiden ohjeet löytyvät ystäväni mukaan Uusi Musta -blogista (en nyt tosin tähän hätään lähtenyt niitä sieltä kaivelemaan). Niin hyvää! En ollut ennen kuullutkaan tällaisista, joten oli kiva kokeilla jotain uutta.


Huom! Tämä ruoka sopii sellaisille, joilla on vehnätön ja maidoton ruokavalio! Kuinka kätevää, eikö?


Iltapuhteena meillä oli tinanvalamista (kuvassa kettu)...


...ja lautapelin pelaamista ennen kaupungille siirtymistä.


Ja näin ihana kisu meillä oli seuralaisena!


Nyt kun on nämä juhlat sun muut käyty läpi, niin voikin ihan normaali arki alkaa - minulla se tarkoittaa lähinnä gradun naputtelua muutaman muun projektin ohella.

Kivaa viikonloppua kaikille!

12 kommenttia:

 1. Rullat ovat niin kivoja tehdä, pitäisi ryhtyä puuhaan taas itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat! Sopivat tosi hyvin tuollaiseen illanviettoon :)

   Poista
 2. hei kiitos, korvikset tulivat perille! Tapit vaan oli irronnu postissa :/ sain ne kuitenkin helposti liimattua takaisin joten nyt mulla on tosi söötit kukkakorvikset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi pöh! :( En siis käsitä - joskus kun olen liimannut korviksia, ne pysyvät vaikka mitä kävisi, joskus taas ne irtoavat tosi helposti! Ja samaa liimaa ja samaa tekniikkaa koko ajan olen käyttänyt. Olen tosi pahoillani että eivät tulleet ehjinä perille! Mutta hyvä että sait korjattua :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Pieni Lintu, minä aivan ihastuin näihin :)

   Poista
 4. Jee, mekko päässyt käyttöön! Hitsit noi rullat näyttää hyviltä! Täytyy kaivaa ohje esiin. Mistä tota riisipaperia oikein saisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on ollut jo ahkerassa käytössä :) Riisipaperia saa aasialaiskaupoista, Hakaniemestä ainakin pitäisi löytyä!

   Poista
  2. Kiitos infosta, noita voisikin kokeilla poikkiksen kanssa. :) Vähän vähärasvaisempi versio uppopaistettuihin kevätrulliin?

   Poista
  3. Joo todellakin vähärasvaisempi :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...