Sivut

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Baskimaa 4: San Sebastian, osa II

Kylläpäs venyy tämä matkakuvien laittaminen! Tällä kertaa kuvia San Sebastianin ihanasta merenrannasta. Ensi kerralla viimeinen postaus, aiheena ruoka (eli se jännittävin :D)!Surffareita ja uimareita riitti rannalla, vaikka vesi oli jäätävän kylmää! Me tyydyimme rannalla kävelemiseen ja valokuvaamiseen.


Kumisaappaat osoittautuivat juuri oikeaksi kenkävalinnaksi - aallot yllättivät välillä tulemalla yllättävän pitkälle.


Seuraavat 3 kuvaa ovat poikaystäväni ottamia:(Tuota hehkulamppua se kuvasi varmaan 20 minuuttia...)


Rannan pohjoispäässä, Jesús-vuoren toisella puolella, oli mahtavat aallokot. Saanko esitellä - blogihistoriani ensimmäinen gif-animaatio!


Voin melkein kuulla meren pauhun korvissani kun tuota giffiä katselen! Se oli kyllä aivan mahtavaa näin pikkuisen Itämeren kyljessä kasvaneelle.Rannan aivan toisessa päässä, funicular-vuoren vieressä taas oli kummallinen turistinähtävyys - jonkinlainen taideteos, joka koostui tuollaisista rautahäkkyröistä kalliossa...
Merta ja sen tyrskyjä ei varmaan koskaan kyllästy katselemaan.Loppuun vielä öinen rantakatu ja meri.Taas oli kuvia kerrakseen - vieläkö jaksatte ensi kerran ruokakuvat...? Luulisin, että kyllä, vaikka nälkä niitä katsellassa tuleekin!

Mukavaa viikonjatkoa!

6 kommenttia:

 1. Nää kuvat ei kyllä yhtään lievitä mun matkakuumetta, onneksi keväällä olisi tarkoitus tehdä ensimmäinen yhteinen ulkomaanmatka poikaystävän kanssa. Teidän reissu vaikuttaa olleen aika mahtava, ruokakuvia odotellessa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sittenhän matkakuume on ihan hyvästä jos kerran matka on kuitenkin tiedossa! :) Minne päin suuntaatte? Mä olin tosi tyytyväinen meidän matkaan, ihan iski ikävä kun nämä kuvat laitoin!

   Poista
  2. Näillä näkymin lähdetään Budapestiin, toisaalta kohde voi vaihtua vielä johonkin muuhunkin Euroopan kaupunkiin. Valloitetaan ensin Eurooppa ennen muuta maailmaa :D

   Poista
  3. Kuulostaa kivalta! Mä en ole koskaan käynyt Budapestissä, mutta on kuulemma hieno kaupunki. Oma suosikkini on Barcelona, harkitkaa ihmeessä jos ette ole käyneet :) Mekin ollaan poikaystävän kanssa tähän asti keskitytty tohon Euroopan valloittamiseen, vaikka valkoiset hiekkarannat ja viidakotkin houkuttelisivat :)

   Poista
 2. Oi, niin kauniita kuvia!

  Hehe, E:ssä on selkeästi valokuvabloggaajan ainesta.... :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...