Sivut

keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Pehmeä & oranssi

...on uusi tuubihuivini. Mikä sen parempaa!


Tätä huivia olen neulonut jo aika kauan. Muistan, että aloitin neulomaan Baskimaan reissulla (jolta muuten vieläkin puuttuu ruokapostaus...oho. Parasta tehdä postaus ennen kuin unohtuu kokonaan!). Toisaalta joulu iski väliin ja aiheutti väliaikaisen käsityötauon.


Neuloin sileää neuletta niin kauan, että huivi meni kaulan ympäri kahteen kertaan. Yhdistämisen tein silmukoimalla (hyvä ohje esimerkiksi tässä kivassa eilen tein -blogin tuubihuivissa!). Silmukoinnin jäljet näkyvät yllä olevassa oikeanpuoleisessa kuvassa. En ollut ennen silmukoinut joten jälki ei ehkä ollut parasta mahdollista, mutta kyllä yhdistämiskohta noin jäi huomaamattomammaksi kuin jos olisin vain ommellut päät yhteen.


Lankana oli tyyris, mutta ihana Elainen 100-prosenttinen alpakka. Neuloin huivin 7:n puikoilla. Halusin ehdottomasti huiviin pehmeää, ei-kutittavaa lankaa, joten tämä oli kyllä nappivalinta siinä suhteessa. Sitä paitsi olin saanut langan palkaksi, joten en joutunut sitä itse maksamaan. Niin ja tosiaan tähän huiviin kului kaksi vyyhtiä tuota Elainea.


Uskomatonta, mutta totta: tämä on ensimmäinen (ostettu tai itse tehty) tuubihuivini ikinä!

6 kommenttia:

 1. Pitäisikö sitä tehdä tuubihuivi itselleen, kun kaikki sitä kovasti hehkuttavat... Herkullisen värinen huivi ja varmasti lämmin jos on 100% alpakkaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se aika kätevä kieputtaa kaulan ympärille! Ja lämminkin kun useampi kiekka menee ympäri :) Tuli jo testattua tuota oranssia huivia ja lämmin on!

   Poista
 2. Heippa! Onko arvontovoittosi saapunut jo perille? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se tuli tänään, mun pitikin tulla laittamaan kiitoskommentti vielä blogiinne! Kiitos tosi paljon hienosta palkinnosta! :)

   Poista
 3. Oih, ihana! <3 Oma tuubini on 5 euroa kustantanut H&M:n versio, joskin siinä on vaan puolet villaa. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooo sanotaanko että sun huivi kustansi siis noin 8% oman huivini hinnasta (+ tietty teko"kustannukset"). Että ei paha! Mutta alpakka on aina alpakkaa <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...