Sivut

maanantai 14. tammikuuta 2013

Viikon väriterapia 23


Pitkästä aikaa viikon väriterapiaa! En suinkaan ole unohtanut väri-inspiraatiota, mutta jotenkin joulu iski väliin ja muita aiheita oli sen verran paljon, ettei sitten tullut tehtyä väriterapiapostauksia. Muutenkin viime viikkoina bloggaamiselle (ja blogien lukemiselle) on ollut kovin vähän aikaa.

Kevätväsymystä on ainakin itselläni ollut havaittavissa, joten väriterapia on paikallaan. Valokuvaaminen on kuitenkin ollut kovin hankalaa viime aikoina valon puutteen ja kodin sekaisuuden takia. Saatte siis tyytyä postaukseen, joka epäilyttävästi muistuttaa muotiblogien Nelly-mainospostauksia (joita btw inhoan, ainakin turhan tihiään käytettynä). Innostuin kuitenkin niin kovasti H&M Homen kevään inspiraatiokuvista, että halusin ottaa sieltä muutaman suosikkijuttuni viikon väriterapiaa varten. Muutoin blogissani ei mainostyyppisiä postauksia olekaan ollut, joten sallinette tämän yhden kerran. Ja tämä siis ei tosiaan ole mikään varsinainen mainos, vaan ihan aidosti innostuin H&M:n värikkäistä kodin tavaroista.

Tässä siis muutama kollaasi väri-ideoista kotiin!


1. Flamingo Fun yhdistelee pastellivärejä ja tunkee hauskoja flamingoja vähän joka paikkaan, erityisesti kylpyhuoneeseen. Teeman alta löytyy myös suloisia juttuja keittiöön: kakkuvateja, leivoslaatikoita ja keittiöpyyhkeitä.


2. Feminine Florals pursuaa kukkia, värejä ja lintuja. Itse tykkäsin erityisesti söpöistä metallipurkeista ja lintupyyhkeistä.


3. Sophisticated Nature puolestaan yhdistää kirkkaita värejä mustaan ja harmaaseen, mikä on omasta mielestäni todella hyvä kombo. Ja noita värikkäitä raitapyyhkeitä aion ehdottomasti hankkia meille kotiin! Niin hyvää väriterapiaa kylppäriin :) Ja kukapa voisi olla ihastumatta noihin seeprapyyhkeisiin? Tämä teema tuo mieleeni todella vahvasti yhden hyvän ystäväni (tunnistatko itsesi?)!


4. Urban Lounge on näistä teemoista ehkäpä hillityin. Senpä takia olinkin hämmästynyt, kun itse ihastuin tähän tyyliin! Pellavatekstiilit, vihreät ja ruskeat maljakot ja lasipullot, raitatyynyt - tykkään näistä ihan tosi paljon. Vaikka yleisilme onkin hillitty, löytyy teemasta myös kivoja väriroiskeita.

Kaikki kuvat H&M.

Mikä näistä tyyleistä on sinun suosikkisi? Itse ihastuin eniten Urban Loungeen ja Sophisticated Natureen. En harrasta sisustustyynyjä (tai ainakaan niiden alituista vaihtelua), mutta noista teemoista löytyi kyllä monta juttua, jotka kelpuuttaisin kotiimme!

Väriä ja valoa viikkoonne!

5 kommenttia:

 1. Ehdottomasti 3. ja 4. nousi omiksi suosikeiksi :)

  annemi /52eeeksofdeliciousness

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat siis kuin mulla :) Katsotaan, mitä pystyn vastustamaan, jos kauppaan asti päädyn!

   Poista
 2. Jee, tää oli kiva postaus! Hmm mä tykkäsin ekan teeman värimaailmasta, mintunvihreä mmmm. Joskaan flamingo figuurina ei puhuttele niinkään..

  Hehe, toi seeprapyyhe on ihan sun näkönen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva postaus? No ehkä sitten turhaan selittelin tuossa alussa :D Ärsyttää vaan ne miljoonat Nelly-postaukset eräissä blogeissa.

   En kyllä osais sulle flamingoromppeita kuvitellakaan, mutta mintunvihreän Bakery-boksin kylläkin :D Ja seeprapyyhkeet on NIIN söpöt!

   Poista
  2. No onhan tää ny aivan eri asia ku jotkut miljoonat Nelly-postaukset samassa blogissa - ne on tehty niin rahanmaku suussa ettei oo tosikaan, ja teksteistä huomaa ettei kirjoittaja oikeesti oo niistä innoissaan. Lisäksi kun niitä tulee useampi per PÄIVÄ muiden mainospostauksien joukossa.. Että jaan kyllä ärsytyksen niitä postauksia kohtaan, mutta tällä sun postauksella ei ollu mitään tekemistä niiden kanssa. :D Tykkäsin tästä aidosti!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...