Sivut

keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Viikon väriterapia 24


Näin tammikuussa on ollut hyvä aika tehdä värikkäitä alelöytöjä vaatekaupoissa. Kävin toissapäivänä vielä alennusten alennuksessa H&M:llä (alennetut tuotteet ota 2, maksa 1!), ja löysin kivoja juttuja tosi halvalla.


Tälläistä värioksennuspaitaa olen kytännyt jo pitempään Hennesillä. Nyt löytyi sopivan mallinen ja tarpeeksi halpa paita, jipii!


En yleensä ostele vaatteita etukäteen kesäksi tai talveksi, mutta nyt tein poikkeuksen, kun löysin iloisen punaoranssit shortsit.


Tarvitsisin kipeästi mustan neuletakin, koska olen hukannut (!) vakiokappaleeni. Mustaa neuletakkia en löytänyt, sillä tämän neuleen takapuoli on vihreä! En ole vuosiin käyttänyt vihreää vaatteissani, mutta tämä oli jotenkin niin hauska, että ostin sen. Näyttää kivalta esim. sinisten housujen kanssa!


Koruosastolta löysin kolmen sormuksen setin, jonka ostin lähinnä tuon hopeanvärisen rusettisormuksen ja kuparinvärisen ruususormuksen takia. Leppäkerttua en ehkä tule käyttämään... Vaan ei sitä koskaan tiedä!


Kynnet olisi voinut tietty lakata ennen kuvaamista, mutta nyt ei ehdi, kun pitää vielä palata gradun ääreen, jotta saan sitten palkkioksi katsoa siskolta lainaamaani Downton Abbeyn 1. tuottaria! ;)

Ai niin, kaikki edellä mainitut alennustuotteet kustansivat yhteensä 20 euroa, eli ei paha!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...