Sivut

maanantai 4. helmikuuta 2013

Etanapostia

Viikon sisään olen saanut kahtena päivänä kivoja yllätyksiä postilaatikosta. Ensin tuli yllätysblogivoitto, sitten erikoisen kiva Swap-Bot -vaihto.Voitin tosiaan Dr. Sugar -blogin arvonnan, miten hienoa! En tiennyt etukäteen, mitä palkinto pitäisi sisällään, joten yllätyin iloisesti, kun kirjekuoresta paljastui kaunis kortti ja kaksi lahjakorttia, toinen Ciao! Caffeen ja toinen Confettiin. Tuo Confetti oli minulle entuudestaan vieras putiikki, mutta sen verkkosivuilla vierailtuani olin vielä iloisempi voitostani, sillä siellä myydään kaikenlaisia leivonta- ja juhlatarvikkeita. Jihuu!

Suosittelen muuten tutustumaan Dr. Sugar -blogiin, jos ette sitä vielä tunne. Siellä leipuritytöt Jinna ja Jonna jakavat herkullisia ja vähän normaalia erikoisempia reseptejään!


Tänään taas ilahduin erityisen hienosta Swap-botin kautta tulleesta hollantilaisesta paketista. Paketti kuului "Tea from your country"-vaihtoon, joten se sisälsi 5 erilaista hollantilaista teetä. Lisäksi paketin lähettäjä oli kirjoittanut KÄSIN pitkän kirjeen, jossa oli myös hänen piirtämiään kuviaan. Tällainen on nykypäivänä todellista etanapostiherkkua!


Aika mainio idea tehdä kirjekuori maitopurkista! Tätä täytyy minunkin kokeilla. Hyvä uusi kierrätysvinkki!


Ekstrayllätyksenä paketissa tuli suloinen pieni teepussikirje, johon voin raapustaa pienen viestin jollekulle.


Olen viime aikoina osallistunut Swap-botin kautta useampaan teevaihtoon. On hauskaa saada uusia teemakuja maistettavaksi postin kautta! Suosittelen tutustumaan Swap-bottiin, jos tykkäät etanapostista.

Iloista viikonalkua!

4 kommenttia:

  1. Hauska idea tuo teenvaihto :)

    annemi/52weeksofdeliciousness

    VastaaPoista
  2. Tuota maitopurkki-ideaa pitää ehdottomasti hyödyntää itsekin, etenkin kun Valio harrastaa noita hienoja kuoseja. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...