Sivut

tiistai 12. helmikuuta 2013

Ystävänpäiväkortteja

Muistattehan, että tänään on viimeinen päivä viedä ystävänpäiväkortit postiin, jotta ne ehtivät torstaiksi ystäville? Itse rupesin eilen illalla ajoissa niitä vääntämään, eivätkä kortit itse asiassa vielä laatikossa ole, mutta kyllä ne vielä sinne tänään päätyvät. Tälläisiä yksinkertaisia kortteja tein ajanpuutteen takia:


Näiden korttien idea tuli uusimmasta Suuresta Käsityölehdestä. Washiteippejä vain allekkain ja sydän päälle! Osallistun muuten näillä tämän viikon P*skarteluhaasteeseen #174, jossa aiheena on sydämet.


Teippejä ja sydämiä on kyllä näissäkin korteissa, lisänä suloisia nalleja (joita olen käyttänyt ystävänpäiväkorteissani varmaan viimeiset kolme vuotta - koskakohan saan ne käytettyä loppuun...).


Nuo kohokuvanallet on kyllä tosi käteviä, helposti saa ilmettä tavalliseen korttiin. Lisänä vielä ääriviivatarroja.


Kovin montaa ystävänpäiväkorttia en lähetä, vain lähimmille ihmisille sekä kummeilleni. Entä sinä, lähetätkö ystävänpäiväkortteja? Teetkö ne itse vai ostatko kaupasta?


PS. Tämän vuoden ystävänpäiväpostimerkit ovat aika hauskoja!

Kuva: Posti

6 kommenttia:

 1. Tosi kivoja nuo sydänkortit, varsinkin tuo pitsiteippi on tosi kaunista! Hyvin mätsää korttien värit noihin postimerkkeihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin suosikki on tuo pitsiteippi! Ja hei miten en huomannut aikaisemmin korttien ja postimerkkien mätsäämistä?! Kiitos huomautuksesta :D

   Poista
 2. Piti tulla vastavierailulle ja heti liityin lukijajoukkoon - jotenkin ihanan hyväntuulinen blogi :)

  Ja voi että tykkään näistä korteista! Nyt kun pääsen kartuttamaan taas omia teippivarastojani niin pitänee kokeilla teipeillä koristella kortteja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tulit vastavierailulle ja että jäit seuraamaan! Tervetuloa mukaan Annika :)

   Teipeillä on kyllä hauska ja helppo askarrella!

   Poista
 3. Pirtsakoita kortteja! Vois melkeen itsekin hurahtaa nuihin teippeihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos memliem! Varoitan, siitä ei ole paluuta :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...