Sivut

perjantai 1. maaliskuuta 2013

Takatalvea odotellessa

Niin, viikonloppuna lämpötila laskee taas reippaasti ja luntakin tulee vaihteeksi lisää. Ainakin säätiedotuksen mukaan. En anna sen masentaa, vaan keskityn imemään voimaa kodin kukkaloistosta.Olohuoneen pöydällä piristää iloinen narsissi, jonka poikaystävä toi viime viikolla nimipäivälahjaksi. Laitoin sen sinkkiruukkuun, kynttilöiden kanssa samalle peltilautaselle - kynttilöitä kun ei viime aikoina ole enää niin paljon polteltu. Narsissit ovat aina varma merkki kevään tulemisesta! Ne ovat jotenkin niin hauskan ja iloisen näköisiä. Pidän kyllä kovasti myös valkoisesta perunanarsissista.


Olohuoneen toisessa päädyssä pienessä ikkunasyvennyksessä on myös poikaystävän tuomia kukkasia. En muista näiden oksien nimiä, mutta jostain pensaasta ne kuulemma ovat peräisin. Ne ostetaan ihan vain oksina, mutta kun ne laittaa veteen, jo seuraavana päivänä oksat ovat täynnä keltaisia, pieniä kukkia!

EDIT: ^KoKo^ ystävällisesti muistutti, että kyseessä on onnenpensas. Miten sopiva nimi!Ihanimmat kaikista ovat kuitenkin itse ostamani neilikat. Viikko sitten K-marketista ostetut 5 euron neilikat ovat tänään vielä näin mainiossa kunnossa! Money well spent, sanoisin. Jotenkin nuo valkoiset neilikat ovat niin kauniin herkkiä, vaikka muutoin värikkäistä kukista pidänkin.

Antaa siis takatalven yrittää, en lannistu! Kotona kukkaset kukkivat ja kyllä se kevät - ja lopulta kesäkin - sieltä vielä tulee :)

Mukavaa viikonloppua!

PS. Tyypillistä, että kun kirjoitan postauksen, jossa ilmoitan bloggailevani lähiaikoina vähemmän, niin heti perään iskee kauhea into blogata kiireistä huolimatta ja postauksia ilmestyy ihan normaalitahtiin :D

4 kommenttia:

 1. Onnenpensas on kyseisen puskan nimi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^KoKo^! Multa noi kasvien nimet niin helposti unohtuu :)

   Poista
 2. Onpa tuo onnenpensas hieno! Mistä poikaystäväsi niitä on kantanut?

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...