Sivut

torstai 7. maaliskuuta 2013

Viikon väriterapia 27


Näin kevään tullessa tekee mieli hankkia uusia, värikkäitä juttuja kotiin. Käväisin viime viikolla pyörähtämässä Indiskassa piiitkästä aikaa (en ollut käynyt siellä varmaan vuoteen), ja yllätyin siitä, miten ihania kodin juttuja sieltä löytyikään! Olisin ostanut pirteän kaitaliinan, mutta kassalla huomasin, että olin jättänyt lompakkoni kotiin. :( Joka tapauksessa, Indiskassa käväisy antoi minulle inspiraatiota kevään kotihankintoihin, ja valitsin muutaman lempparin Indiskan nettisivuilta tänne blogin puolelle, jos tekin vaikka inspiroituisitte.

(Kaikki postauksen kuvat Indiska.com)


Huomasin, että hallitsevia värejä ainakin minua miellyttäneissä tuotteissa olivat keltainen, oranssi ja turkoosi. Keltainen sopii hyvin kevääseen ja pääsiäiseen, ja mielestäni keltainen + turkoosi on tosi raikas väriyhdistelmä.


Olen aina rakastanut Indiskan mukeja, kippoja ja kulhoja. Vasemmalla näkyvässä mukissa yhdistyvät kolme ihanaa, keväistä väriä aika raikkaalla tavalla.


Myös lintujuttuja näkyi Indiskassa olleen jonkin verran. Itse ihastuin ylläoleviin astioihin ihan täysillä!


Nämä söpöt muna- ja tipukynttilät bongasin Indiskan liikkeessä, ja olisin varmaan sortunut niitä ostamaankin, elleivät pikkuruiset kynttilät olisi maksaneet röyhkeät 3e kappale! Nuo on siis tosi pieniä, eikä niitä kyllä raaskisi edes polttaa...


Lisää turkoosia! Oikealla olevassa kuvassa näkyvät naulakot ovat mielestäni ihan mahtavat.


Oranssi ja turkoosikin sopivat hyvin yhteen. Tekisi mieli muuttaa kodin sisustusta niin, että ylläolevat tyynyt sopisivat sinne - vaikka toisaalta tämä meidän huushollin "sisustus" onkin sen verran sekavaa, ettei ehkä pari turkoosia tyynyä nyt sitä kovin paljoa järkyttäisi...


Viimeisimpänä, vaan ei vähäisimpänä - jos näen näitä seinäkoukkuja myös Indiskan liikkeessä, niin ostan kyllä varmasti! Miten hienoilta nuo näyttäisivät seinällä - ja nimenomaan oranssi ja turkoosi yhdessä.

Mitä sinä tykkäät tästä värimaailmasta? Oletko tehnyt Indiskassa hyviä sisustusostoksia viime aikoina?


2 kommenttia:

 1. Haha noi on ihan mun ja L:n tiimivärit (turkoosi ja oranssi siis) :D Nauroin just kun Mangon uutuuskorut tais olla kaikki just noissa väreissä, sieltä vaan tiimikoruja hakemaan..

  Mutta joo, ihania juttuja! Ja kyllä nyt pari turkoosia tyynyä sopii teille :) Noi koukut olis supersöpö yksityiskohta, just tolleen oranssi&turkoosi yhdessä!

  Tää oli hauska postaus, Indiskan olemassaolo unohtuu aina silloin tällöin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, en tiennytkään! No hyviä värejä kumpikin joka tapauksessa :) Ja koukut haluaisin ehdottomasti <3

   Totta - mulla on jäänyt Indiskasta jotenkin vaan se vaihe mieleen kun yläasteikäisenä hamstrasin sieltä kummallisia samettivaatteita... Mutta sehän näyttää olevan oikein kiva sisustuskauppa nykyään :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...