Sivut

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Viikon väriterapia 28


Hei pitkästä aikaa! Tällä viikolla kiireitä on ollut vielä enemmän kuin normaalisti, ja gradukin alkaa olla loppusuoralla, joten en blogimaailmassa ole kerennyt kuin silloin tällöin piipahdella. Muistikirjamaaliskuukin on sujunut hitaahkonlaisesti. Näin sunnuntai-illasta löytyi kuitenkin sen verran aikaa, että postaan teille hieman väriterapiaa kevätkynsilakkojen muodossa. Olen lakkaillut kynsiäni ahkerasti telkkaria katsoessani ja yleensä muistanut ne kuvatakin. En nykyään osaa katsoa illalla telkkaria, jos en samalla puuhastele jotain, joten kynsien lakkaaminen sopii siihen kohtaan mukavasti päivän kiireiden jälkeen. Suosimistani sävyistä huomaa, että kevät tulee vauhdilla!

Tässäpä siis kynsilakkapläjäykseni.


Ostin Mavalan sävyn 68 Sorrento, koska edellinen keltainen lakkani oli kuivahtanut. Tämä osoittautuikin paremmaksi sävyksi - täydellisen raikas sitruunankeltainen, hiukkasen kimaltava lakka. Tästä tulikin kertaheitolla kevään suosikkisävyni, ainakin noin kynsissä!


Muita kynsilakkauutuuksia valikoimissani ovat nämä L'Oréalin lakat: mintunvihreä ja kimmeltävä vaalea päällyslakka. Nuo värit eivät näköjään aivan kameralle tarttuneet, oikeasti mintunvihreä on hieman voimakkaampi kuin kuvissa. Aika hyvä kombo mielestäni näin kevättalvelle!


En suinkaan ole unohtanut vanhoja kynsilakkojanikaan. Ylläolevan kokeilun tein Maybellinen valkoisella Mini Coloramalla ja Goshin oranssilla sävyillä, apuna käytin Mavalan ranskisteippejä. Lopputulos ei ollut aivan sitä, mitä tavoittelin (valkoisen osan tulisi kaartua enemmän kynnen suuntaisesti eikä olla noin suora), mutta tulipahan kokeiltua... Muutenkin tämä oli kyllä ihan turha lakkaus, sillä tein nämä kipeänä ollessani, enkä niitä päässyt edes kodin ulkopuolelle esittelemään.Sitten vanhempia kynsikuvia. Nämä kaksiväriset pinkit hilelakkaukset tein jo aikapäiviä sitten, mutta lopputulos oli mielestäni tosi kiva. Käytetyt lakat näkyvät ylläolevassa kuvassa: Kone Helsingin neonpinkkiä, H&M:n haalean- ja hilepinkkiä sekä päällyslakkana Mavalan Minute Quick Finish (jota muuten suosittelen, jos olet hieman malttamaton lakkaaja!). Jos yläasteikäinen minä olisi kuullut, että tulen vielä joskus vapaaehtoisesti lakkaamaan kynsiäni PINKILLÄ ja HILELAKALLA (enkä siis mustalla) niin eipä varmaan olisi uskonut...Nämä pilvilakkauskokeilut ovat helmikuulta. En ole aiemmin tätä lakkaustyyliä kokeillut, ja aika haastavaksi se osoittautui. Mietin vähän, että kehtaako näitä kuvia edes julkaista, mutta ainakin siskoni kehui näitä lakkauksia livenä joten päädyin lisäämään nämäkin tähän massiiviseen lakkapostaukseeni. Muutaman niksin keksin näitä lakkauksia tehdessäni, joten eiköhän ensi kerralla suju jo paremmin!

Oliko joku näistä lakkauksista erityisesti sinun mieleesi? Tai löytyikö jopa joku inhokki? :)

4 kommenttia:

 1. Keltainen kynsilakka sopii kyllä täydellisesti kevääseen! Oma suosikki on kuitenkin tuo pilvenreunalakkaus :) itse taas käytän eniten juurikin pirteän pinkkiä kynsilakkaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Mari! Mullakin oli pitkään pinkki jakso tämän vuoden alussa :D Nyt selvästi kiinnostaa enemmän pastellisävyt, vaikka ne ei muuten ole koskaan ollut mun juttu.

   Poista
 2. Voi miten hauskoja lakkauksia! Tykkään erityisesti tosta pinkkihile-lakkauksesta, munkin pitäisi testata tollasta kahden värin lakkausta. Tosin listalla on myös kaikkien uusien lakkojen testaus ja värillinen manikyyri, että saa nähdä missä välissä sitä ehtii. :D

  Mutta ens kerralla tosiaan yhdistetään voimavarat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahden värin lakkaus käy kätevästi washiteipin avulla :) Odotan innolla yhteistä lakkaushetkeä!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...