Sivut

lauantai 6. huhtikuuta 2013

Blingikynnet


Tulin nopeasti postaamaan kynsistä, jotka lakkasin eilen vähän niin kuin sen kunniaksi, että gradu lähti viimein esitarkastukseen, jee! (Juhlin asiaa eilen myös Sävelen tofuburgerilla ja drinkeillä hyvässä seurassa.)


Halusin kokeilla äidiltä saamaani We Care Iconin pinkinlillertävää lakkaa. Ensimmäistä kertaa kynsissä myös L'Oréalin kultainen päällyslakka, jonka laitoin ihan ilman mitään tarroja suoraan vain kynsien päähän. Inspiraation näihin kynsiin sain uusimmasta Trendistä, jossa oli kynsiin liittyvä juttu.


Varsinkin nuo vaaleansiniset kynnet kultaisilla päillä näyttivät minun silmään tosi kivoilta, joten kokeilin saman tien omaa versiota. Trendin jutussa kylläkin käytettiin Essien Oh My Gold -kynsitarroja kultaisiin osiin, mutta mielestäni oma versionikin on ihan ok.


Kerrottakoon vielä tuosta We Care Iconin lakasta, että äiti tosiaan oli ostanut niitä 5 kappaletta pääsiäiseksi minun, siskon ja mummon kesken jaettavaksi. Äidin alkuperäinen idea oli askarrella lakat suklaamunien sisälle, muttei (onneksi?) ehtinyt tekemään sitä... :D

Voisin tähän samaan syssyyn ilmoittaa, että blogiin voi tulla pienimuotoinen tauko, sillä päätimme muuton ajankohdaksi ensi viikon lauantain. Tämä tarkoittaa armotonta pakkaamista ja asioiden järjestelyä ensi viikolla, voi siis olla, ettei bloggaamiselle jää aikaa. Toisaalta, joka kerta kun ilmoitan tauosta, se ei sitten pidäkään paikkaansa, kun en malta jättää tätä mukavaa harrastusta kiireistä huolimatta. :) Että saa nyt nähdä! Kiirettä joka tapauksessa seuraavilla viikoilla riittää, mutta tietysti on mukava päästä laittamaan uutta kotia.

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

2 kommenttia:

 1. Hihii ihanat kynnet! :) Ah rupes heti himoittamaan tollanen kultalakka (joka muuten puuttuu vielä kokoelmistani ;)...... Ja ihanat noi mitkä on Trendissä! Hitsi kun kynnet kasvais vähän niin pääsis kokeilemaan vähän erilaisia juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kultalakka on ihan kiva, saat kyllä lainata sitä! Nää kynnet kyllä meni tän päivän maalausprojektissa, mutta nopeastikos sitä uudet tekee ;D

   ps. Tämä oli blogin 1000. kommentti, jee!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...