Sivut

keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Kuningatarjuustokakku lasissa

Palaan vielä viime viikonlopun herkutteluihin ja annan teille huippuhelpon, mutta herkullisen reseptin ohjeen. Vuorossa kuningatarjuustokakku, johon ohjeen löysin Suklaapandan keittiössä -blogista. Alkuperäisessä reseptissä käytettiin vain vadelmia, mutta itse laitoin myös mustikoita, koska näiden marjojen yhdistelmä on niin huippuhyvä.


Kuningatarjuustokakku lasissa
2 annosta / alkuperäinen resepti Suklaapandan keittiössä -blogi

100 g maustamatonta tuorejuustoa
50 g turkkilaista jogurttia
1,5-2 rkl sokeria
ripaus vaniljasokeria
½ rkl vadelmahilloa
kaurakeksejä
vadelmia ja mustikoita

1. Murskaa keksejä esimerkiksi morttelissa. Kannattaa ensin murskata vain muutama, jotta näkee, miten monta keksiä tarvitsee. Itse käytin pieniä Pirkan kaurakeksejä, joita meni kahteen annokseen yhteensä noin 6 kappaletta.
2. Vatkaa tuorejuustoa muutama minuutti.
3. Sekoita turkkilainen jogurtti, sokerit ja vadelmahillo joukkoon. (Itse luin reseptiä huolimattomasti ja kerrostin hillon ihan erikseen, jolloin sitä tuli tietysti enemmän kuin tuo puoli ruokalusikallista...)
4. Täytä lasit tai muut tarjoilukulhot vuorotellen murskatuilla kekseillä, tuorejuustoseoksella ja marjoilla.
5. Koristele lopuksi keksimurskalla ja marjoilla.


Nam nam! Juuri tälläisistä yksinkertaisista, mutta herkullisista ohjeista pidän. Tulenkin varmasti tekemään tätä uudestaan, varsinkin sitten kun voi käyttää tuoreita marjoja. :) Kiitokset siis ohjeesta Suklaapandan keittiössä -blogiin! Kurkatkaapa muutkin sinne, sieltä löytyy nimittäin todella kauniita ja laadukkaita kuvia sekä herkullisia reseptejä.

ps. Eikös tämä resepti muistuta vähän trifleä...?

4 kommenttia:

  1. Oi näyttää hyvältä, tätä on pakko joskus testata! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testaa ihmeessä, helppoa ja herkullista! :)

      Poista
  2. Nam nämähän näyttää tosi hyviltä! Täytyypä testata ensi kerralla sekä vadelmia että mustikoita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sinähän se tiedät että hyvältä myös maistuu! :D Testaa toki tätä versiota ja kiitos vielä hyvästä reseptistä :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...