Sivut

torstai 11. huhtikuuta 2013

Pikainen teippivinkki

Terveisiä kaaoksesta! Muutto lähestyy vähän turhankin nopeaa tahtia, sillä vielä on pakattavaa. Uusi kotikin pitää vielä käydä siivoamassa ennen lauantain muuttoa. Maalausprojekti sekä listojen vaihtaminen sentään on jo saatu tehdyksi. Oikeastaan minun ei pitäisi tässä koneella edes olla, mutta tulin nopeasti kertomaan yhdestä teippivinkistä, jonka keksin pakatessani.

Harrastatteko kotilaatikoita? Mulla on niitä eri kokoisina ja kuvioisina, suurin osa Ikeasta hankittuja. En nyt löytänyt vastaavaa tuotetta netistä, mutta tarkoitan tämän tyylisiä (yleensä tosin vähän kivemman näköisiä) laatikoita:

Kuva: IKEA

Kotilaatikoiden ongelmana on se, että yleensä kansi menee rikki kulmista melkein heti kättelyssä. Keksin tähän ongelmaan ratkaisun, kun oman laatikkoni kansi meni rikki, ja teippasin Teippitarhasta ostamallani pitsikuvioidulla muoviteipillä kannen ympäri tähän tapaan:


(Pahoittelut tärähtäneestä kuvasta ja rojuista taustalla, en nyt ehtinyt tässä vaiheessa panostamaan valokuvaamiseen.)

Muoviteippi tukee kulmia, joista kansi yleensä ensimmäisenä repeytyy. Ja oikeastaan laatikoista tuli kivemman näköisetkin!Katsotaan nyt, miten nuo kyseiset Ikean laatikot sitten kestävät, mutta toivoa on! Toisessa laatikossa säilytän nykyisin mittavaa lankavarastoani.

Nyt takaisin pakkaamaan! Stressilevelini hipoo tällä hetkellä taivaita, joten ei ole aikaa jäädä blogien äärelle, vaikka mieli kyllä tekisikin... Raportoin sitten seuraavan kerran uudesta kodista käsin! :)

2 kommenttia:

 1. Hyvä idea ja ihanaa teippiä! Mä en uskalla enää edes mennä Teippitarhan sivuille kun tekis mieli kuitenkin tilata koko kauppa tyhjäksi :D

  Ja kivan näköiset kynnet alemmassa postauksessa, ihanat värit! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mimosa! Mulla on vähän sama ongelma Teippitarhan kanssa :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...