Sivut

tiistai 23. huhtikuuta 2013

Turkoosia jadea

Pikainen korupostaus tiistai-iltapäivään! Kaivoin tieni laatikoiden ja jätesäkkien (kyllä, niitä on valitettavasti edelleen kämppä täynnä... pikku hiljaa, pikku hiljaa...) läpi korutarvikkeideni luokse ja väsäsin nopeasti rusettikorvikset turkooseilla jadeilla höystettynä.


Samanlaisia rusetteja olen käyttänyt korviksissa ennenkin, ne ovat niin söpöt! Turkoosia ei kovin monesta vaatteestani löydy, mutta jostain syystä siitä on tullut uusi suosikkivärini, joten turkoosit korvakorut olivat paikallaan.


Olen käyttänyt samoja korviksia nyt toista viikkoa, koska jouduin tietenkin pakkaamaan mittavat koruvarastoni muutossa. En ole niitä vielä asetellut takaisin paikoilleen korutelineisiin, koska huonekalut hakevat vielä paikkaansa. Sinänsä virkistävää, kun aamulla ei joudu miettimään, mitkä korut laittaisi, kun vaihtoehtoja on tasan yksi, mutta kyllä minua vähän jo haluttaisi tutkia korukätköjäni.


Nyt on ainakin toiset korvikset helposti saatavilla :) Tekemäni korvikset mätsäävät muuten tähän aiemmin tekemääni värikkääseen kaulakoruun!

2 kommenttia:

  1. Voi vitsi, miten kivan näköiset, toi turkoosi on niin ihana väri! :) Blogissani on muuten sinulle tunnustus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Memma, minäkin olen kovin ihastunut turkoosiin tällä hetkellä :) Ja kiitos tunnustuksesta, käynpä kurkkaamassa sen!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...