Sivut

torstai 30. toukokuuta 2013

Haluatteko nähdä...

...mihin tuhlasin viimeiset (tai no, melkein viimeiset) pennoseni?


Huulilakkaan, kahteen Mavalan lakkaan ja meikkipussukkaan, jota en todellakaan olisi tarvinnut. Mutta kun siinä oli 3 söpöä bulldogia! Olen jo muutaman vuoden ajan potenut todella pahaa ranskis- ynnä muuta ruttunaamaisten koirien kuumetta, ja kun satuin Sokoksella kävelemään tuon pussukan ohi, en voinut vastustaa kiusausta. Sitä paitsi se oli viimeinen laatuaan, joten tämä oli selvästi kohtalo!


Söpöin meikkipussi ikinä! Tuitui!


Lisäksi hyödynsin Stockan kantistarjouksen ja ostin kaksi uutta, kesäistä Mavala-lakkaa.


Rimmelin Apocalips-huulilakan ostin lauantain juhlia varten (blogimainonnan uhrina, tietenkin). Pikkuveli saa silloin lakin, joten täytyy sitä vähän tälläytyä juhlaa varten!

Jos en muuta syytä näille höpöhöpö-ostoksille keksi, niin sanotaan vaikka, että ostin ne gradun palauttamisen kunniaksi - laitoin aamulla kotiprintterin laulamaan ja marssin yliopistolle palauttamaan vihdoin ja viimein tekeleeni. Kieltämättä aika voittajafiilis!

Onko teidän lukijoiden joukossa valmistumista juhlivia? :)

6 kommenttia:

 1. ONNEKSI OLKOON, TUULI!!!!!!! Upeaa, että suurponnistus on nyt valmis:) Ja pussi on kieltämättä tosi söpö:)

  <3 äiti

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana koira-pussukka!Hukkaan olisi mennyt ellet olisi ostanut itsellesi ;) Kohtaloa varmasti!

  VastaaPoista
 3. Onnea gradusta! Ja kyllä sitä nyt aina silloin tällöin saa ostaa jotain, mitä ei nyt aivan välttämättä tarvitsisi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina! Juu tietenkin, rahatilanteeni vain ei tällä hetkellä ole varsinaisesti kovin suotuisa, joten vähän tulee pakosta huono olo kun pennosiaan "turhiin" asioihin laittaa :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...