Sivut

keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Long Time No See

Hellurei sinne ruutujen toiselle puolelle! Kyllä täällä vielä hengissä ollaan, vaikka blogi onkin ollut todella hiljainen viime aikoina. Eilen sain vihoviimeisen tentin tentittyä, joten jäljellä on enää gradun palauttaminen ja kesän työharjoittelu. Valmistujaisia juhlinen sitten syksyllä! Jospa nyt liikenisi hieman enemmän aikaa bloggaamisellekin (Bloglovinissakin minua odottaa lähemmäs 300 lukematonta postausta...). Ensi viikolla juhlin pikkuveljen lakkiaisia, sekä tietysti autan niiden järjestelyissä.

Tässä muutama viime aikoina otettu räpsy selityksineen.Ihanaa, kun luonto on puhjennut kukkaan! Olen ihaillut Helsingin vihertävää kauneutta bussin kyydistä, kävellen sekä pyörän selästä ja tullut siihen tulokseen, että tämä on kyllä ihan paras kesäkaupunki. Alempi kuva on otettu äitienpäivänä, jolloin vihdoin ja viimein kotikoivuun ilmestyivät hennonvihreät lehdet.


Tenttiin lukemisen ohella olen yrittänyt ulkoilla. Meren katselu se vaan aina piristää mieltä - silloinkin, kun sää on hieman harmaa.


Meille tuli ihana uusi, harmaa höyhentäytteinen sohva! Räpsäisin kuvan yhtenä päivänä, kun päällä oli  hauskanväriset vaatteet. Kokonaista kuvaa sohvasta ei ole, koska kämppä on ollut viime viikot aivan erityisen mullin mallin, eikä täällä tosiaankaan voi leikkiä mitään sisustusbloggaajaa - ainakaan ennen kunnon siivousta (sitä voi tosin joutua odottamaan...).


Euroviisuja katsoin siskon kanssa kunnon mättöjen voimalla. Pidimme myös omaa pistetaulukkoa - meidän kisoissa Suomi voitti! ;)


Yhtenä päivänä ostin ihania, violetinpinkkejä neilikoita lähimarketista ihan muuten vaan. Ilta-aurinko paistoi kauniisti ja kukat mätsäsivät kaitaliinaan, joten räpsäisin kuvan.


Ostin itselleni uudet kengät - Haltin turkoosit tennarit Cittarista alennuksella. On todella mukavat jalassa ja tuo väri kyllä piristää, erityisesti keltaisiin sukkahousuihin yhdistettynä. Laitoin tennarit jalkaan samantien ostamisen jälkeen ja illemmalla menin pelaamaan poikaystävän ja tämän kavereiden kanssa krokettia. Voitin molemmat pelit, joten laitoin samaiset kengät jalkaan seuraavallakin pelikerralla - ja voitin taas. Olkoot nämä kengät siis Voiton Tennarit!

Kunhan saan vielä parit korjaukset graduun ja koko hoidon tulostettua ja palautettua, päättyy tämän vuoden (ja itse asiassa koko tutkinnon) yliopistoaherrukset. Minulla on kasa lehtiä luettavana, monta uutta käsityöideaa ja halu leipoa, joten hyvä, että puurtaminen on vihdoin pian ohi.

Mitä teille kuuluu? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...