Sivut

maanantai 6. toukokuuta 2013

Orava ja sen kaveri

Heipparallaa ja hyvää alkanutta viikkoa! Itse pidän vähän lomaa tällä viikolla, joten bloggailullekin on varmaan tavallista enemmän aikaa. Postattavia aiheitakin minulle on kerääntynyt kourallinen, joten pysykää kuulolla!

En oikein ole aiemmin ehtinyt tai ollut tarpeeksi inspiroitunut postaamaan löydöistä, jotka tein reilu viikko sitten Korukarnevaali-tapahtumassa Gloriassa. Korukarnevaali järjestettiin ensimmäistä kertaa, ja siellä oli sekä koruntekijöitä että korutarvikkeiden myyjiä esittelemässä ja myymässä tuotteitaan. Niin uskomattoman hienoja koruja ja ideoita! Meinasin ensin, että ottaisin vähän kuvia tapahtumasta, mutta se jäi tekemättä koska a) minijärkkäri oli poikaystävän kaverilla b) Gloriassa oli todella pimeää (mikä varmastikaan ei edistänyt korujen myyntiä...) ja c) tulin siihen lopputulokseen, etten halua levitellä muiden ideoita netissä, vaikka idean keksijän nimen kuvan yhteyteen laittaisinkin. Niinpä tyydyn esittelemään pari ihan ostamaani löytöä!


Tämän huippuihanan oravakorun löysin Nunun pöydästä. Ensin kävelin ohi, mutta pakkohan kurre oli käydä hakemassa hyvään kotiin! Orava on tehty puusta ja tummat osat on yksinkertaisesti poltettu puuhun. Kultainen tammenterhokin on ihan oikea, maasta poimittu terho. Miten mainio idea! Nyt orava jahtaa terhoa kaulassani. :)


Kynnet tietty olisi voinut lakata tai edes putsata ennen kuvaamista...

Raidallinen, ihanan pehmeä nahkapussukka taas löytyi Arja Vänttisen pöydästä. Hän tekee työkseen poronnahkasta lemmikeille tarvikkeita kuten valjaita ja käyttää ylijäämäpalat aivan upeisiin pussukoihin. Mielestäni todella hienoa, että ylijäämänahka käytetään hyväksi! Kaiken lisäksi pussukat ovat uniikkeja. Tiedustelin, onko Arjalla verkkokauppaa, mutta hän sanoi myyvänsä netissä vain lemmikkien tarvikkeita (klik). Sen sijaan Arja's Artin Facebook-sivuilta löytyy kuvia nahasta tehdyistä oheistuotteista. Itse tykkäsin näistä pussukoista ihan mielettömästi, ja rohkaisinkin Arjaa laittamaan näitäkin verkkoon myytäväksi.

Korukarnevaali oli tosi kiva tapahtuma, koska sisäänpääsy oli ilmainen ja löysin monta uutta koruntekijää. Heininkin tapasin, mikä oli kiva juttu. :) Toivotaan vaan, että tapahtuma oli kannattava myös myyjille!

4 kommenttia:

 1. Voi miten hauska orava!! Ja tosi hieno pussukka! Hienoja löytöjä oot tehnyt:) En ole kuullutkaan tuosta korukarnevaalista, oliko sitä mainostettu jossain?

  T. äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka et oravista tykkää...? :D Korukarnevaalia ei hirveästi kyllä oltu mainostettu (sen järjesti kaiketi ihan pari naista yksityishenkilöinä), mikä saattoi vaikuttaa tapahtuman rahalliseen kannattavuuteen myyjille... Mutta onneksi minä löysin paikalle :)

   Poista
 2. On kyllä tosiaan hauska idea tuossa korussa, näköjään korumateriaaleja voi löytää myös luonnosta! Ja pussukkakin on soma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, eikö olekin! Mielestäni on tosi hienoa aina kun löytyy uusi kierrätysidea - sitä on oikeastaan sekä tuossa korussa että pussukassa :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...