Sivut

maanantai 13. toukokuuta 2013

Viikon väriterapia 30


Ohhoh, kylläpäs edellisestä väriterapiasta onkin ehtinyt kulua aikaa! No, eipä sillä, etteikö blogiin mahtuisi värikkäitä asioita muutenkin. Nyt kuitenkin piiitkästä aikaa väriterapiaa!

Olen viime aikoina tehnyt muutamia kivan värikkäitä hankintoja sekä vaatekaapiini että kotiin, jotka ajattelin esitellä tässä viikon väriterapiassa.


Ensimmäisenä uusi suosikkipaitani, Lindexiltä hankittu turkoosi pitsipaita (14,95e). Oli pakko käydä katsastamassa Lindexin uusi mallisto, Party Perfect, enkä tietenkään poistunut kaupasta tyhjin käsin... Eipä sillä, jätin monta muuta ihanuutta kuitenkin kaupan rekkeihin muille onnekkaille! Party Perfectin vaatteet kyllä puhuttelivat minua (varsinkin ihanat mekot), mutta lompakkoni oli kuitenkin sitä mieltä, että yksi pitsipaita (joka muuten ei ollut tuosta kyseisestä mallistosta, vaikka samanhenkinen onkin) sai riittää.


Toinen vaatekaappiini eksynyt värikäs hankinta löytyi lähikirppikseltäni. Kuinka hauskaa, että viereisestä talosta löytyy kirppari! Tarjonta tosin ei mielestäni ollut mitenkään kovin erikoinen, mutta ylläolevan raitapaidan (2e) kuitenkin löysin. Jotenkin nuo värit ovat todella kummallinen (mutta mielestäni kuitenkin toimiva) yhdistelmä! Raitapaita on ohutta, läpinäkyvää materiaalia, joten toppia pitää alla käyttää.


Ylläolevan pirteän pinkin kaitaliinan (4e) löysin H&M:n alesta. Minulle on tullut paha tapa kurkkia säännöllisesti Homskun nettikaupan SALE-osastoa, ja kun kiinnostavia tuotteita on tarpeeksi kerääntynyt, pistän tilauksen menemään. Vaatteitakin on sieltä niin helppo ostaa, kun oma koko on tiedossa. Hyödynnän tässä myös siskoani, joka hänkin säännöllisesti H&M:ltä tilailee - joskus yhdistämme tilauksen, jolloin säästämme postikuluissa.


Pinkki linja jatkuu keittiön puolella, jonne ostin Stockan kantistarjouksessa olleen Rosti Mepalin keskikokoisen Margrethe-kulhon (10e). Olen kaivannut juuri tuollaista keskikokoista leivontakulhoa kuivien ainesten sekoittamiseen ynnä muuhun, johon ei tavallista, isoa kulhoa tarvita. (Ylläolevassa kuvassa  muuten banaanipannaritaikina, ja lopputulos sitä edellisessä kuvassa.) Minulla ei tuosta Rosti Mepalista ole aikaisempaa kokemusta, mutta tosi jämerältä ja laadukkaalta kulho vaikuttaa! Väreinä oli tuon mymmelinpunaisen (=jotakuinkin vadelmanpunainen) lisäksi tarjolla mm. turkooseja ja keltaisia kulhoja - niin herkullisia värejä. :)


Stockan kantistarjouksesta ostin myös värikkään lehtikorin (10e) paperiroskille. Olemme jo useamman vuoden laittaneet paperiroskat, kuten hesarit, aina paperikassiin ja sen täytyttyä kiikuttaneet sen asianmukaiseen roskislaatikkoon - kätevää, mutta ei kovin kaunista. Niinpä ajattelin, että josko tämä värikäs Casan lehtiteline ajaisi saman asian vähän tyylikkäämmin. ;) En tiedä, miten kestävä tuo kori on, mutta tosi hauska idea, että se on tehty vanhoista värikkäistä lehdistä!

Näin loppukeväästä/alkukesästä iskee aina kova tarve saada värikkäitä asioita niin kotiin kuin vaatetukseen! Onko teillä havaittavissa samankaltaista ilmiötä...?

6 kommenttia:

 1. Kivoja hankintoja! Tosi hauska tuo lehtikori ja herkullisen värinen kaitaliina:)

  T. äiti<3

  VastaaPoista
 2. Keväällä on kyllä tosiaan pakko saada väriä kotiin ja vaatteisiin! Multa löytyy myös tuo samainen paita, mutta korallinpunaisena. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korallinpunainenkin on kiva väri, varsinkin pitsipaitaan :)

   Poista
 3. Vitsit miten hauska tuo kori on! Onko se kokonaan paperia vai löytyykö sisäpuolelta jotain tukikehikkoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokonaan on paperia! Vain yläreunat on vahvistettu jonkin sortin punoksella. Silti aika vahvan tuntuinen :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...