Sivut

torstai 20. kesäkuuta 2013

Viikon väriterapia 31


Jo toinen postaus saman illan aikana, I'm on fire! Postauksen laadusta en nyt mene takuuseen, mutta päätin sijoittaa tämän viikon väriterapia -kategoriaan ihan siksi, että edellisestä väriterapiasta on aivan liian kauan.

Viime aikoina elämässäni on ollut väriterapiaa aika pitkälti ostosten puitteissa...


Ostin töihin mukin, koska siellä kaikilla on omat mukit, enkä tosiaankaan halunnut viedä muumimukia rikottavaksi. Marssin siis Sokokselle ja kysyin myyjältä, että missä teiän halppismukit on. Myyjän osoittamasta hyllystä löysin ylläolevan "Turquoise calms down" -mukin neljällä eurolla. Not too shabby, väriterapiaa parhaimmillaan! Tosin en ole vienyt mukia töihin, koska bongasin Unicafésta "ota tästä"-pöydän ja sieltä hieman kulahtaneemman, mutta käyttökelpoisen mukin...


Nämä H&M:n ihanat lintulakanat ostin jo ennen muuttoa, kun halusin välttämättä jotkut uudet, kivat lakanat uuteen kotiin. Uusien lakanoiden peseminen vähän niinkuin jäi joten nyt vasta lintuset ovat löytäneet tiensä sänkyymme. Eikö ole söpöt!


Todellisen väriterapialöydön tein toissapäivänä Aleksi13:sta. Vanha kirpparilta löytynyt, uskollinen laukkuni on viime aikoina näyttänyt uhkaavasti hajoamisen merkkejä, joten tarvitsin uuden laukun. Itse asiassa olen etsinyt laukkua jo todella pitkään, mutta nyt vasta löysin sen oikean!


Tarpeeksi suuri, sitä voi kuljettaa sekä olalla että kädessä roikottaen, siinä on vetoketju ja muutama pieni sisätasku ja se on ihanan värinen! Laukku oli alennuksessa -30%, ja ostin sen tosiaan vasta äskettäin, joten jos ihastuit tähän laukkuun niin kipinkapin Aleksi13:een!


Uudessa laukussa on se hyvä puoli, ettei sen pohjalle ole vielä kertynyt ihan älyttömästi kaikkea epämääräistä! Minulla pyörii aina kaikenmaailman paperilappusia, purkkapussista pudonneita purkkia, huulikiiltoja (joita en edes usein käytä) ynnä muuta sekalaista laukun pohjalla, eikä laukun siivoaminen tosiaankaan ole to do -listani ykkösenä. Ratkaisu: uusi laukku.


Nämä värit vaan ovat niin täydelliset! Julistankin ne kesän 2013 virallisiksi väriterapiaväreiksi. :)

PS. Pakko postata kympin uutisten säätyttö Miinan kaulakoru! Aika inspiroiva näin väriterapian kannalta, eikö!


Eikä tuo Miinan lupaama juhannussääkään hassummalta näytä ;)

Aurinkoista, leppeän rentoa juhannusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...