Sivut

keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Landeloma

Viime viikonlopun vietin Ähtärissä kaverin landella. Mökistä ei oikeastaan voi puhua, sillä paikka oli vanha valtava maalaistalo, jossa oli kaikki mahdolliset mukavuudet astianpesukoneesta lähtien. Kamera oli mukana, joten katkaisen nyt blogihiljaisuuden kertomalla hieman minilomaviikonlopustani kuvien kautta.


Kumman mukavaa oli katsella peltomaisemaa, vaikka itselleni se tärkein, lapsuudesta asti tutuin maisema on järvi+metsä.


Sain viikonloppuna mukavan annostuksen maalaisromantiikkaa! Puutarhassa kukat kukkivat ja aittarakennus näytti ilta-auringossa kauniilta.


Perjantaiaamupäivänä lähdimme Helvetinjärven kansallispuistoon kävelemään.Kauniit olivat maisemat ja sääkin suosi.


Bongailimme pikkuisia metsäsammakoita...


...ja yhden vähän isomman, hui!


Retken kohokohta oli, kun kävelimme suonpätkän läpi ja huomasimme, että lakat olivat hyvää vauhtia kypsymässä!Oli muuten ensimmäinen kerta, kun poimin lakkoja. Emme syöneet kaikkia lakkoja, vaan keräsimme niitä tyhjään keksikippoon...


...ja laitoimme ne illan jälkkärin, lemon possetin päälle! Oli herkkua, ja suolle jäi vielä paljon lakkoja muiden poimittavaksi. Kuulemma nyt on hyvä lakkavuosi, ja lakkoja voi löytää myös ihan etelästäkin.Lauantai-iltana oli ihana auringonpaiste ja pidimme puutarhajuhlat, joihin kuului hyvää ruokaa ja viiniä. Syömisen jälkeen pelasimme petankia ja kävimme saunassa - pretty perfect, I'd say.


Mojitoja, aamiaislettukestit, kasvonaamiot saunassa, vanhojen suomirokkibiisien hoilaamista, lautapelien pelaamista ja paljon grilliruokaa - siinä resepti täydelliseen minikesälomaan. Suosittelen kaikille lämpimästi! :)

2 kommenttia:

 1. Wow, mitä kuvia!!! Perfect indeed! Olipa mukavaa, että sait minilomastasi noin upean:)

  t. äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos äiti :) Minilomasta sain kyllä paljon uutta energiaa, täytyy myöntää!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...