Sivut

maanantai 29. heinäkuuta 2013

Martini-rätti

Tässä aikaansaannokseni viinipullonkorkkineulepuikoilla (huh mikä sana!):


Kuvio näkyy ihan tajuttoman huonosti, kun en ehtinyt pestä rättiä ennen kuin annoin sen siskolle lahjaksi - tyydyin siis höyryttämään sen, mikä latisti kuvion. :/ Mutta jos katsotte oikein tarkasti, niin siinä on Martini-lasi! Kuvion pitäisi näkyä paremmin pesun jälkeen.


Ja reunatkin on tässä ihan vänkyrät kun en ehtinyt pingottamaankaan rättiä... Muutenkin tämän naurettavan helpon työn tekemisessä oli niin tajuttoman monta ongelmakohtaa lähtien neulepuikkojen puuttumisesta että hoh hoijaa. Aloitin työn valehtelematta ainakin 5 kertaa, jossain välissä puikoilta vain katosi silmukka (ei siis karannut, se vain mysteerisesti katosi). Rätti oli osa siivousaiheista synttärilahjaa siskolleni, joka on vähän kuin Frendien Monica - aina siivoamassa. Annoin siis toki muutakin kuin tämän vänkyrän rätintekeleen!! Vähän nolotti antaa tälläinen räpellys, mutta tiedän, että sisko arvostaa ajatusta! Rätin sain valmiiksi noin tuntia ennen synttäreille lähtöä...

Ohje on Ravelrystä. Lankana käytin Blend Bamboota, mutta se ei kyllä sopinut tähän tarkoitukseen kovin hyvin, koska käsialani on niin hemmetin löysää vaikka kuinka yritän tiukkaa neuloa ja käyttää ohuita puikkoja. Lisäksi säikeiden erottuminen hankaloitti neulomista ja vaikutti lopputulokseen. Olin kipeä kun sain tämän idean, joten oli pakko aloittaa homma niillä välineillä, jotka pystyin kotoa löytämään.

Pitää varmaan jossain vaiheessa tehdä uusi versio, tämä pienoinen epäonnistuminen jää muuten kaivelemaan!

2 kommenttia:

 1. Hölkytinpölpytin, tykkäsin rätistä tosi paljon! Niin ihanan värinenkin :) Ja voi, mikä homma sulla on ollut tossa.. Kiitos vielä aivan huippulahjasta!

  Rätille tuleekin heti käyttöä, juhlien jäljet näkyy edelleen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä jos tykkäsit! Itse olen tietenkin hieman kriittinen :D

   Siivouksen määrä korreloi suoraan kekkereiden hauskuuden kanssa!! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...