Sivut

torstai 25. heinäkuuta 2013

Sairauspostaus

Olen kolmatta päivää sairaslomalla ja hermot alkaa pikkuhiljaa mennä. Olen katsonut telkkaria, lukenut blogeja, pelannut Candy Crashia Facebookissa, lukenut kirjoja ja niin edespäin. Ulkona paistaa aurinko ja haluaisin tosissaan jo tervehtyä!

Otin järeät aseet käyttöön ja tein Eevan kanakeittoa.


Tällä kertaa laitoin keittoon normaalin reseptin lisäksi kevätsipulin varsia. Päälle vielä korianteria ja tuoretta limenmehua! Lime sopi keittoon hyvin, kannattaa kokeilla tuotakin variaatiota.


Nyt vain odotellaan, että kanakeiton teho alkaa toimia...


Korianteriakin jäi yli. Välillä kyseinen yrtti vähän ällöttää, toisinaan taas siihen iskee kamala himo. Nyt se maistui ihanalta. Korianterin tuoksusta ja mausta mieleeni tulee muuten aina Intian-matkani.

Kipeänä tulee seikkailtua nettiä ristiin rastiin. Jos ette vielä tunne Pusheen-kissaa, niin käykää ihmeessä katsomassa! Niiin söpö ja hauska! Tässä vähän DIY-ideoita Pusheen-tyyliin. :D


(Giffit täältä).

Tuttua kissaihmisille...? :D

ps. Muita linkkivinkkejä tylsistyneelle sairaslomalaiselle otetaan vastaan! Vaikka hyviä blogeja, esim. omianne jos en niitä vielä tunne...? :)

2 kommenttia:

 1. Vitsi kuinka herkullisen näköistä keittoa, nam! Tosiaan korianteri jakaa paljon mielipiteitä, mä oon vähitellen alkanut pitämään siitä ja nykyään käytetäänkin korianteria jo vähän enemmän ruoanlaitossa kuin ennen.

  Ja toi on kyllä tuttu! Hauskoja noi! :-D

  Aurinkoista viikonloppua ja pikaista paranemista :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keitto on kyllä herkullista, kannattaa kokeilla :)

   Kiitos Mimosa, olo alkoi itse asiassa kummasti parantua sen jälkeen kun olin syönyt kanakeittoa :D Ja aurinkoista viikonloppua sinnekin :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...