Sivut

torstai 29. elokuuta 2013

Juhlatunnelmia & maljakkopullot


Heippahei! Pahoittelut syvästä blogihiljaisuudesta, tämä viikko on ollut yhtä paikasta toiseen  juoksemista - ja itse asiassa minun pitäisi nytkin olla jo nukkumassa, sillä huomenna odottaa aika iso leivontaurakka. Juhlin nimittäin lauantaina mummoni kanssa 100-vuotissynttäreitä - mummo täyttää 75 ja minä 25 tänä vuonna, joten päätimme laittaa pirskeet pystyyn! Omat synttärini kylläkin ovat vasta marraskuussa, mutta ajattelimme, että on hauskempaa juhlia näin kesän päätteeksi kuin marraskuun räntäsateessa. Katsotaan, ehdinkö nappaamaan kuvia juhlista...

Jotta tässä postauksessa olisi yhtään järkeä, kuvassa juhliin spreijaamani maljakkopullot, joita olen tehnyt ennenkin. Ystäväni K:n avustuksella (=hänen automaaleillaan) spreijailimme yhtenä aurinkoisena iltana nuo kolme pulloa. Tarkoitus on laittaa paljon yhden kukan maljakoita juhlatilaan ja niihin sitten neilikoita koristeeksi. Tykkään erityisesti tuosta pronssinvärisestä!

Pakko muuten myös kertoa tähän väliin, että sain tänään ihan huippu-uutisia: gradustani tulla pamahti eximia eli käytännössä paras mahdollinen arvosana (laitoksellamme ei harrasteta laudatureita)! Lisäksi tänään oli viimeinen harjoittelupäivä, joten juhlaan on kyllä nyt triplasti aihetta. :)

Mutta nyt peti kutsuu, mukavaa viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Siinäpä oli positiivista uutista toisensa perään, onnea siis synttäreiden, koulumenestyksen ja harjoittelujakson loppuunsaattamisen osalta! :) Pullot ovat kyllä aikas huikean näköisiä, toivottavasti saisit räpsäistyä edes pari kuvaa kekkereiltä. ;)
  Hyvää viikonloppua myös itsellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista Mipa! Enköhän saa juhlista kuvia, ainakin siskon avustuksella :)

   Poista
 2. Mä kyllä kuvaan sit lauantaina, no worries! :) Äää aivan mahtavaa!! Nyt kyllä juhlitaan lauantaina sitten kunnolla!! Onnea vielä sisko!! <3 Oon hirmuylpeä susta :)

  VastaaPoista
 3. Onnea, onnea ja vielä kerran onnea! Pullot on kyllä kuin karkkeja, täälläkin odotellaan kuvia niistä tositoimissa! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Triplasti kiitos Veera! :) Kameran akku on parhaillaan latautumassa, joten huomista sitten vain odotellessa...!

   Poista
 4. Hei vau, onnea neljännesvuosisadasta sekä huippuarvosanasta!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...