Sivut

perjantai 16. elokuuta 2013

Rapujuhlat

Poikaystäväni perheellä on tapana järjestää rapujuhlat aina heinä-elokuussa. Perinne on kuulemma jo useamman sukupolven ikäinen, ja mielestäni on hauskaa, että siitä halutaan pitää kiinni. Itsekin olen jo monena vuotena päässyt osallistumaan kyseisiin rapujuhliin. Omassa perheessäni rapuja on syöty ehkä kerran joskus kun olin pieni, joten siinäkin mielessä kyse on itselleni hieman spesiaalimmasta tapahtumasta. Alla muutamia kuvia tämän vuoden rapukekkereistä!Kattaukseen kuuluvat tietenkin rapuveitsi, rapuaiheiset servietit, värikkäät snapsilasit (joita minä en kylläkään tarvitse, sillä en juo snapseja, mutta onhan nuo aika söpöt joka tapauksessa!) sekä vesikulhot mustaviininmarjalehtineen sormien huuhtelua varten.


Vaikka päivä oli vähän sateinen, illalla aurinko pilkisti ja terassilla lämppäreiden alla oli mukava istua.Poikaystäväni perheen rapujuhlissa ravut ovat tosiaan se pääruoka, ja niitä riitti tänäkin vuonna kaikille niin monta kuin vain jaksoi syödä! Itse jaksoin askarrella 10 rapua. Rapujen kanssa oli tietenkin paahtoleipää.


Illan pimetessä kynttilät ja värikkäät juhlalamput toivat tunnelmaa. Kiitos jälleen kerran onnistuneista rapujuhlista anoppilaan!

Harrastetaanko teidän perheessä rapujuhlia? Mitä kaikkea teidän rapuperinteisiin kuuluu? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...