Sivut

sunnuntai 11. elokuuta 2013

Ravintolassa: Puoti & Bistro Vilee


Ajoimme mökille Mikkelin kautta, jossa pysähdyimme lounaalle. Katselin etukäteen netistä vähän Mikkelin ravintolatarjontaa, ja Puoti & Bistro Vilee vaikutti mielenkiintoisimmalta. Ravintola tarjoaa lähinnä lähi- ja luomuruokaa, mikä on mielestäni tosi hyvä konsepti. Arkipäivisin lounaalla on tarjolla mm. salaattia, keittoa, liha- ja kalaruokaa. Me saimme valita mm. muikuista, kantarellikeitosta ja punajuuri-vuohenjuustorisotosta. Päädyimme molemmat ottamaan maalaissalaatin (14e), jossa oli erilaisia salaatteja, paahdettuja juureksia sekä possun kylkeä.


Salaatti oli todella maistuva ja erittäin täyttävä! Myös muut vaihtoehdot vaikuttivat houkuttelevilta. Myös viinilista näytti mielenkiintoiselta, mutta emme valitettavasti päässeet viinejä maistelemaan, koska matka jatkui Mikkelistä mökille autolla.


Vileessä on tosiaan ravintolan lisäksi puoti, jossa myydään kaikenlaista herkullista, kuten mausteita, öljyjä, pähkinöitä, hilloja, juustoja ja leivonnaisia.


Puoti & Bistro Vilee sijaitsee Porrassalmenkadulla noin 5 minuutin kävelymatkan päässä Mikkelin torista. Tykkäsin sekä palvelusta että ruuasta tosi paljon, eli jos etsit ruokapaikkaa Mikkelistä, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Vileetä! :) Lounaalla tosin saattaa olla täydenpuoleista, sillä vaikka Vileellä on isot tilat, ruokapöydät on sijoiteltu todella ilmavasti, eikä ruokailupaikkoja ole mahdottoman paljoa. Meidän astuessamme sisään kaikki paikat olivat täynnä, mutta sitten juuri vapautuikin yksi pöytä, johon pääsimme. Myös pöytävarauksia oli tehty useampi lounaallekin!


Loppuun vielä asiaan kuulumaton kukka-/kierrätysvinkki Kenkäverosta, joka myös sijaitsee Mikkelissä...

ps. Pahoittelut surkeista kännykkäkuvista! Kamera jäi autoon Mikkelin reissun ajaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...