Sivut

sunnuntai 18. elokuuta 2013

Sunnuntai-iltana
Syksyn ekat kynttilät, mukillinen kaakaota (Clipperiä tietty, mikäs blogi tämä muuten olisi?), ranskanpastilleja ja kirjastosta lainattu Kelmien kerhon 1. tuotantokausi. Pyrin keskittymään hyviin asioihin, vaikka selkä sanoi taas itsensä irti. Yritän olla ajattelematta mahdollista sairaslomaa ja hengittämään syvään.

Iloa tulevaan viikkoonne!

4 kommenttia:

 1. Kävin jokunen aika sitten kuikkimassa blogissasi ja lukijaksi liityin suorilta käsin. :) Loistava päätös viikonlopulle, Clipperin suurkuluttaja oon itsekin. Harmittelee kun Kelmien kerhoa ei(ainakaan tietääkseni)pyöritetä enää ollenkaan telsussa. Toivottavasti selkä lähtee nopeasti paranemaan, tsemppiä sen kanssa ja hyvää viikonalkua myös sinne päin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mipa kommentistasi, mukava kuulla että liityit lukijaksi! :) Mulla on sellainen käsitys, että Kelmien kerhon viimeinen kausi tuli jo muutama vuosi sitten...? Mutta ehkäpä uusintoina näyttävät taas jossain vaiheessa!

   Poista
 2. Onpa tunnelmallista! Itsekin innostuin lämmittämään kaakakota ja sytyttelemään kynttilötä olohuoneeseen. Toivottavasti saat parempia uutisia selän suhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, en siis ole ainoa, joka selvästi siirtyy rutiineissaan syksyisempään! :) Selkävaiva on jo vanha tuttava, joka aina välillä ärtyy pahaksi. Toivotaan, että lihasrelaksantti auttaa sen verran, etten joudu lääkäriin sairaslomaa hakemaan!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...