Sivut

tiistai 13. elokuuta 2013

Un anniversaire français

Siskoni täytti heinäkuun lopulla vuosia, ja kuten aina, hän järjesti viimeisen päälle suunnitellut juhlat. Olin iloinen, että pääsin juhliin mukaan, koska edellisvuosina minulla on aina ollut töitä tai muuta menoa, minkä takia en ole päässyt ihastelemaan siskon juhlanjärjestämistaitoja. Tämän vuoden teemakin oli itselleni erityisen mieleinen - Vive la France.

Seuraavaksi kuvapläjäys siskon synttäreiltä! Siskon postaus täällä ja reseptit herkkuihin täällä!

Oma kontribuutioni juhliin oli auttaa macaronien täyttämisessä, leipomusten kuljettamisessa äidiltä siskolle sekä ruokakylttien ja photo booth -tikkujen väsäämisessä. Harmi, etten ottanut blogikelpoisia kuvia viiksistä ja muista kuvausasusteista (kaikissa näkyy vieraita naamoineen)! Vieraiden toivottiin pukeutuvan teeman mukaisesti, tosin mielestäni ainoat pukeutuneet olivat minä ja sisko... Tässä omaa asuani hyvin epämääräisestä räpsystä:


Trikoomekko on H&M:n alesta edelliskesältä, ranskiskaulakoru saatu lahjaksi ja punaiset leggingsit ostin tilaisuutta varten Lindexiltä.

Kiitos vielä siskolle huippujuhlista! Ruuat olivat todella herkullisia (tsekkaa reseptit täältä), koristelut vimpan päälle ja tunnelma iloinen - mitä muuta juhlilta voisikaan toivoa? :)

6 kommenttia:

 1. Näyttää onnistuneilta juhlilta! Ihanaa, että siskosi panostaa, tuollaisissa sitä itsekin kävisi tosi mielellään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhlat kyllä tosiaan olivat onnistuneet, varsinkin kun pääsimme ulkoterassille nauttimaan ilta-auringosta :) Sinänsä onnekasta, että minulla on sisko joka jaksaa nähdä vaivaa juhliensa eteen!

   Poista
 2. Kiitos vielä paljon avusta! <3 Ja huippua, että pääsit paikalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höps ja pöps, se oli aika pieni osuus kokonaistyömäärästä :D Kiitos vielä juhlan järjestäjälle, oli kyllä ihan parhaat synttärit!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...