Sivut

torstai 26. syyskuuta 2013

Pieniä kivoja asioita & hetkiä

Älypuhelin on toisaalta kiva, toisaalta ärsyttävä keksintö. En pidä siitä, että ihmiset nykyisin tuijottavat kännykkäänsä ihan koko ajan: bussissa, luennolla, kahvilassa - silloinkin kun on seuraa. Eniten minua ärsyttää se, kun joskus itsekin alennun moiseen. Hyviä puolia älypuhelimissa tosin on lukuisia: voi tarkistaa bussissa (mitä juuri äsken sanoin...) missä Unicaféssa on paras lounas tai paikantaa itsensä eksymistilanteissa. Tosi paljon tykkään myös siitä, että kännykässä on kohtuullinen kamera. Tsekatkaa muuten Hesarin testi: uudessa Lumiassa on ihan huippukamera, joka pärjää jopa järkkärille! Oman luurini kamera ei ole kyllä noin hyvä, mutta kyllä sillä saa ikuistettua isompia ja pienempiä kivoja hetkiä oikean kameran puuttuessa.

Puolikkaan romaanin pituisen aasinsillan jälkeen postauksen varsinaiseen aiheeseen. Kuvaan usein pieniä kivoja asioita ja hetkiä kännykkäkamerallani, ja ajattelin nyt jakaa niitä teidän kanssanne. Itse inhoan blogien instagram-postauksia, mutta tämä on mielestäni kuitenkin nyt vähän eri asia. (Tyhmä kysymys muuten: saako Lumiaan instagramia? Olisin periaatteessa kiinnostunut siitä, mutten ole jaksanut selvittää asiaa.)

Viime aikojen pieniä kivoja asioita & hetkiä:


- Jaffa-vihkot
- yhdistetty tee- & opiskeluhetki kahvilassa


- mummolla kyläily
- mummon väriterapiakynnet ♥


- semispontaani (ja halpa!) viininmaistelu ja tapakset Mikä Viini! -tapahtumassa- Käsityökerhon kokoontuminen, osallistujina tietenkin minä ja K - viimeksi laitoimme K:n maustehyllyn kuntoon ja kokkailimme


- meren tuoksu
- kirpeät syyspäivät
- kävely merenrannalla
- koti meren vieressä (tämä ei kyllä ole mikään pieni vaan suuri ja kiva asia!)


 
- väriläiskät yllättävissä paikoissa kaupungilla


Oletteko tekin jo syystunnelmissa? Itse bloggailen tällä hetkellä vilttiin kääriytyneenä sohvannurkasta käsin. Teemuki on vieressä ja kynttilät sytytetty. Tänään otin myös keltaisen takin käyttööni, koska ulkona oli kovin kylmä!

Olipas sirpaleinen postaus, vähän tälläistä ajatuksen virtaa. Ja hei, huomenna on jo viikonloppu!

4 kommenttia:

 1. Ihana postaus! Olen aika lailla samaa mieltä liittyen noihin instagram-blogipostauksiin; en ole järin kiinnostunut muiden ruoka-annoksista ja mitä muuta ihmiset kuvaavatkaan :D (Vaikka tietysti itse omistan myös instagram-tilin hups). Mutta tämä oli mukava! Mummosi väriterapiakynnet ovat kyllä mahtavat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annika! :) Mä ajattelin, että instagram-tili voisi olla ihan kiva ainakin kokeilla noin selailumielessä, mutta mielestäni instagram-kuvat eivät sovi kovin hyvin blogipostauksiin. Olen myös huolestunut siitä, että nuorten hyväksyttävyys määritellään nykyään instagram-tykkäysten perusteella (cf. http://nyt.fi/20130920-16-vuotiaalla-suomalaispojalla-on-yli-80-000-fanityttoeae-netissae-kui-oot-nui-taeydellinen/). Mutta mukavaa jos kännykkäkuvistani sai ihan kivan postauksen! :)

   Poista
 2. Lumiaan saa instagraphin ja metrogramin, joiden avulla voi postata instagram-tiliinsä kuvia. Instagram-tili kannattaa luoda jonkun kaverin iPhonella, niin saa esim. oman profiilikuvan sinne päivitettyä (Lumialla tai tietokoneella ei saa). Vähän kikkailuks menee, mutta todistettavasti mahdollista. Yhden kuvan olen tiliini päivittänyt... joskus kolme kuukautta sitten. Vähän jäi se :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos neuvoista Krisse! Kuulostaa kyllä sen verran monimutkikkaalta että taitaa jäädä kokeilematta :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...