Sivut

sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Sunnuntain installaatio


Tykkään ruokailupöydän ulkonäöstä tällä hetkellä. Uusi oranssi kaitaliina on jo aiemmin ihastelemaani Pentikin Paratiisi-sarjaa. (Jouduin ostamaan kaitaliinan lohdutukseksi, sillä Paratiisi-tyynyt olivat Sokokselta loppu. Näin on muuten käynyt ennenkin Sokoksen kanta-asiakastarjousten kanssa!) Pöytää koristavat myös spreijattu pullo, joka teki make-overin maljakosta kynttilätelineeksi, sekä lahjaksi saamani lohikäärmekulho. Oranssia, ruskeaa, kuparia - aika syksyisiä värejä! :)Halusin kuitenkin tehdä vielä jonkun pikku-uudistuksen ruokailupöydän yhteyteen ja muistinkin kesällä ostamani Typography of Helsinki -kortit.


Kivoimmat kortit + masking teippiä = uusi seinä!Oikein kiva, PAITSI ETTÄ: kirjoittaessani tätä postausta yksi korteista jo putosi. Nähtävästi tuo pilkullinen masking-teippi onkin jotain kakkoslaatua Kiinasta! Jouduin siis vaihtamaan nuo teipit... Tosi isoja eroja muuten noissa washiteippien laaduissa, tuo pilkullinen ei edes vaikuttanut siltä kaikkein huonoimmalta laadulta, jota olen käyttänyt lähinnä korttiaskartelussa. Se huonoin laatu on sellaista, että se olisi repinyt palan korteista mukanaan irrotettaessa. Tämä pilkullinen ei onneksi tuhonnut kallisarvoisia korttejani, se vain ei ollut tarpeeksi vahvaa pitämään niitä seinällä.

No joka tapauksessa, tästä tuli nyt minun sunnuntain installaationi. Tämän lähemmäs sisustamista ei tässä blogissa taideta päästä...

Rentouttavaa sunnuntai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...