Sivut

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Viikon väriterapia 37


Eilisen 100-vuotisjuhlien jälkeen on hyvä vähän lepäillä ja palautella voimia. Juhlat ovat kyllä kivoja, mutta järjestelyihin menee aina oma aikansa ja energiansa. Minun ja mummon yhteissynttärit sujuivat oikein hyvin, niistä lisää myöhemmin. Voimien palautteluun sopii tietenkin väriterapia! Tällä hetkellä kotonani on helppo nauttia väriterapiasta kukkien muodossa.

 


Eikö olekin ihania värejä? Vieraat muistivat sekä minua että mummoa aivan ihanilla kukilla kuten gerberoilla ja ruusuilla. Erityisesti poikaystäväni vanhemmilta saamani kukkakimppu (keskimmäisessä kuvassa) ilahduttaa monilla eri väreillään. Neilikat taas hankin itse juhlatilan koristeeksi.

Oletko sinä ostanut viime aikoina leikkokukkia itsellesi? Onko sinulla joku tietty väri tai kukka, josta pidät eniten? :)

Ps. Ai että juhlien jälkeen on ihanaa lepäillä ja syödä rääppeitä! Juhlatohinassa saattaa usein jäädä itseltä herkuttelut vähän vähemmälle, mutta onneksi tarjottavista saa yleensä aina nauttia seuraavanakin päivänä.


2 kommenttia:

  1. Rääpiäiset ovat ihan parhaita! Nuo kauniit kukat piristivät sunnuntai-iltaa mukavasti myös ruudun tällä puolella. :) Itse en juurikaan ole leikkokukkatyyppiä, vielä aikoinaan seurustellessani totesin silloiselle poikaystävällekin, että jos hän haluaa ostaa minulle kukkia, niin ostaa kaktuksen. Mielestäni se on "romanttisempaa", sillä leikkokukat kuihtuvat ajallaan, mutta kaktus selviää kuivistakin kausista. Menipä syvälliseksi. :D Hyvää alkavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa, jos kukat toivat väri-iloa sinne asti! :) Hyvä, että sanoit poikaystävällesi ettet pidä leikkokukista - turha niitä on tuoda "tavan vuoksi", jos niistä ei erityisemmin pidä. Minulle leikkokukat taas ovat arjen luksusta :) Hyvää viikkoa sinulle myös Mipa!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...