Sivut

torstai 12. syyskuuta 2013

Viikon väriterapia 38


Oletteko nähneet Pentikin syksyn mallistoa? Jos ette, kipittäkää äkkiä Pentikille, sillä Pentikin uusi Sademetsä-mallisto on mitä parhainta väriterapiaa!

(Kuvat Pentik)

Mallistossa on sekä keittiötekstiilejä, tyynynpäällisiä että muita sisustustuotteita. En yleensä käy Pentikillä ollenkaan, mutta kun yhden myymälän ohi kävellessäni näin näyteikkunassa nuo upeat papukaijakuosit, kipitin äkkiä sisälle hypistelemään tuotteita!

Kuvat Pentik

Hyvä etten ostanut saman tien kolmea eri tyynynpäällistä, serviettejä, pöytäliinaa ja tarjotinta! Jotain kuitenkin tarttui mukaan...


...nimittäin värikäs papukaijakeittiöpyyhe! (Sori nuo rypyt, en jaksanut ruveta silittämään kuvausta varten...) Siis voiko enempää minun näköisempi olla?! Lintuystävät-kokoelmani kasvaa. :D


Harmi vain että kun pyyhe roikkuu koukussa keittiökaapissa tai ovenrivassa, linnut eivät näy kokonaan. Tekisi mieli levittää tuo jonnekin niin, että se näkyy kokonaan koko ajan!

Aion vielä käydä ostamassa oranssin tyynynpäällisen, sillä Sokoksella on monia Sademetsä-tuotteita alennuksessa S-etukortilla - vinkki vinkkinen, jos sinäkin ihastuit näihin. :)

4 kommenttia:

  1. Olen jo ehtinyt ihastua, kun on tullut käveltyä Pentikin ohi joka arkipäivä koulumatkoilla. :) Aivan ihania ovat, hotsittaisi hommata itsekin jotain!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No Sokokselta tosiaan saisi nyt halvalla... ;) Katsotaan pystynkö pitäytymään pelkässä tyynynpäällisessä! :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...