Sivut

keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Viikon väriterapia 39


Tällä viikolla väriterapiaa tarjoavat uudet puuhelmeni, jotka ostin syysmarkkinoilta.


Minulla oli ennestäänkin useampia väriterapiahelmikoruja (klik ja klik), mutta näissä oli niin herkulliset värit, etten voinut mitenkään jättää ostamatta näitä. Puuhelmet ovatkin olleet kaulassani jo monena päivänä ja pakko sanoa, että väriterapia kyllä toimii, sillä ilahdun aina, kun näen helmet peilistä! :)Olen myös tykästynyt tämän hetkisiin kynsiini, jotka tein seuraavilla lakoilla:


Gina Tricot'n pronssinen hilelakka (141 Rose Glitter) näyttää oikeastaan enemmän kullanväriseltä violetin Fashion Nailsin (22 Magic Amethyst) päällä. Jotenkin tosi syksyinen yhdistelmä mielestäni! Kannattaa muuten käydä katsomassa kynsilakkoja Ginassa, sillä mielestäni niissä on tosi hyvä hinta-laatusuhde (kiitos vain vinkistä sisko!). Lakat ovat jatkuvassa tarjouksessa 3 lakkaa 10 eurolla ja ne ovat yllättävän pigmenttisiä (1 kerros lakkaa riittää).


Tänään asuani koristivat helmien ja kynsilakan lisäksi tuunaamani pinnit. Lakkasin muutaman pinnin eri väreillä ja iskin ne hapsutukkani pitimiksi. Helppo tuunaus - tosin en oikein usko, että lakat kovin hyvin noissa pinneissä pysyvät.

Siinä tämän viikon väriterapia! Oletko sinä löytänyt hyviä väriterapian lähteitä viime aikoina? :)

2 kommenttia:

 1. Voi, toivoin että olisi tullut väriterapia-mummo-postaus :D mutta kivat kynnet, slurps! Täytynee testata ;) Ootas kun näät mitä mun asos-paketista kuoriutui!!

  Ja hauska idea noi pinnit (niin sun tapaista<3)! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Ehkä siitä yhdestä kämäsestä kännykkäkuvasta ei kokonaista postausta saa, mutta kyllä sekin on tulossa :)

   Jee, odotan innolla asos-postausta!

   Ja olin muuten ihan varma että tyrmäisit noi pinnit :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...