Sivut

torstai 10. lokakuuta 2013

Blogisuosikkeja

Koska olen tällä hetkellä melkoisen kiireinen - tai en ehkä varsinaisesti kiireinen mutta silti tuntuu siltä - on blogin anti viime viikkoina hieman kärsinyt. En myöskään pääse esittelemään valmistuneita käsitöitä koska, no, ne eivät ole valmiita. Syytän sekä kiireisyyttäni että jälleen kerran oikuttelevaa oikeaa kättäni. Puolivalmiit neule- ja virkkuuprojektit tuijottavat minua syyllisesti, kun katson telkkaria, vaikka kuinka yritän niille sanoa, että juuri nyt ei kärsi tehdä lankahommia käden takia. Itse asiassa tämä postauksen kirjoittaminenkin ottaa koville, joten palataan käsityöjuttuihin taas sitten, kun käsi ei vaivaa näin pahasti.

Tässä siis syitä sille, että esittelen tässä postauksessa tämän hetken blogisuosikkejani. Jotkut blogeista ovat suhteellisen tuoreita tuttavuuksia, jotkut taas kestosuosikkeja.

Ensin ajattelin kirjoittaa kaikista blogeista jonkin esittelytekstin, mutta sitten päätinkin, että lainaan vain muutamia kuvia kyseisistä blogeista. Saatte itse kurkistaa, mistä tarkemmin on kysymys! Toki kuvat antavat vinkkiä blogien sisällöistä. Kaikkia näitä blogeja yhdistää se, että rakastan niissä olevia kuvia. Kun joudun päivisin lukemaan paljon kaikenlaista opintoja varten, en iltaisin aina jaksa lukea blogitekstejä kovin tarkkaan. Kuvat kuitenkin katson aina, ja näiden blogien kuvat ovat sellaisia, että ne piristävät minua joka kerta. Monet kuvat ovat aiheiltaan arkisia, vaatteita, aterioita, varpaita ja villasukkia, mutta silti (tai siksi juuri?) joku niissä kiehtoo.

Mutta nyt vihdoin ja viimein niihin blogisuosikkeihin! (Blogit ovat aakkosjärjestyksessä.)

***
(Kuvat Henkarillinen hattaraa -blogista)

***

Ikomi(Kuvat Ikomi -blogista)

***

Luukku


(Kuvat Luukku -blogista)

***

Ninuska

(Kuvat Ninuska -blogista)

***

Permanent daylight(Kuvat Permanent daylight -blogista)

***

Taivaantarkkailija(Kuvat Taivaantarkkailija -blogista)

***

Virkattu lintu(Kuvat Virkattu lintu -blogista)

***

Mikähän siinä on, että aamupalat, villasukat, teekupit ja syksyn lehdet ovatkin niin hyviä kuvauskohteita? Huomautan, että suosittelemistani blogeista napatut kuvat ovat vieläkin parempia alkuperäisessä yhteydessään ja muiden kuvien ja tekstien kera. Kurkatkaa siis ihmeessä kyseisiin blogeihin, jos ne eivät ole ennestään tuttuja!

Jipii, huomenna on taas viikonloppu!

Kaikki tämän postauksen kuvat on lainattu osoitetuista blogeista, vähän niin kuin mainostusmielessä. Ilmoitathan, jos et halua, että käytän kuviasi tässä postauksessa!

4 kommenttia:

 1. Voi vitsi, ihania kuvia - pakko mennä tutustumaan, osa noista olikin kyllä jo tuttuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos löytyi uusiakin tuttavuuksia! :)

   Poista
 2. Ihanan näköisiä blogeja, täytyy mennä tutustumaan! On aina kiva löytää uusia blogituttavuuksia!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...