Sivut

perjantai 4. lokakuuta 2013

Maisteri!

Tällä viikolla bloggaaminen on jäänyt minimiin, sillä juhlin useampaankin otteeseen sitä, että valmistuin vihdoin maisteriksi!


Tiistain publiikissa sain viralliset paperit käteeni ja yliopisto tarjosi kuohuviinilasilliset.


Juhlittu on banana split -annoksilla Fazerilla ja syömällä porukalla Kokomossa. Eikä juhlinta suinkaan pääty tähän, sillä tänään suunnistan parhaiden ystävieni kanssa iltaa istumaan vakkarikuppilaan. Huomennakin on tiedossa hurvittelua, sillä illalla olisi tarkoitus mennä siskon luokse herkuttelemaan ja mahdollisesti myös tanssahtelemaan keskustaan. Ja varsinaiset valmistumisbileet pidän kavereilleni vasta tämän kuun lopulla! Mitenköhän selviän tästä kaikesta juhlimisesta...? :D


Koska tässä postauksessa ei erityisemmin ole sisältöä, esittelen samaan syssyyn äidiltä saamani valmistujaislahjan, söpön pöllökaulakorun!


Koru on samaa sarjaa puolukanlehtikorviksien kanssa, jotka itse hankin jokin aika sitten. Sekä pöllö että puolukanlehdet ovat täyttä hopeaa ja ne on tehnyt artesaani Vappu Luhtajärvi. Puolukanlehdissä on kuulemma käytetty oikeita lehtiä muottina!


Valmistuminen sinänsä ei tunnu erityisen ihmeelliseltä, sillä minulla opinnot vielä kuitenkin jatkuvat tämän lukuvuoden (täällä tarkempi selostus asiasta). Juhliminen on kuitenkin aina hauskaa, joten mikäs sen parempi kuin kemuja kemujen perään!

Railakasta viikonloppua!

6 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...