Sivut

maanantai 14. lokakuuta 2013

Pitkästä aikaa...


...jotain itse tehtyä
...koru
...kumihimo

Kolme kärpästä yhdellä iskulla!


Kaverini A oli kaaauan sitten jo toivonut itselleen violetinsävyistä kumihimokorua, jonka tietenkin lupasin tehdä. Homma tyssäsi siihen, kun minulla ei ollutkaan varastossa noita päätykappaleita, ja sitten kun vihdoin sain ne hankittua, niin projekti oli jotenkin päässyt siihen jännään vaiheeseen, jossa suurin osa on jo tehty, mutta sitä viimeistä silausta ei sitten millään saa tehtyä.

Tänään on A:n synttärit, joten otin itseäni vihdoin ja viimein niskasta kiinni ja tein korun valmiiksi. Lisäsin punotun pätkän lisäksi pari kristallia: violetti on Swarovskia ja kirkas aasialaista kristallia. Salpalukko on mielestäni rannekoruissa kätevämpi kuin papukaijalukko, koska se on helpompi laittaa itse kiinni, joten sellainen tuli tähänkin koruun.


Korun valmistuessa minulla oli sattumalta juuri mätsäävät kynnetkin. Tosin kamera ei jostain syystä osannut napata tuota tummempaa violetinsävyä korusta, vaan se on vääristynyt sinisemmäksi kuin se oikeasti on. No, violetti/lila koru on joka tapauksessa, ja saaja oli mielissään. Mission accomplished :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...