Sivut

perjantai 22. marraskuuta 2013

7 kesäkuvaa -haaste

Blogeissa on tänä syksynä pyörinyt haaste, jonka ideana on laittaa viime kesältä 7 kuvaa. Kaiketi näiden kuvien pitäisi tiivistää kesän tapahtumat/fiilikset, jos oikein ymmärsin. Minun on jo pitkään pitänyt osallistua haasteeseen, mutta nyt vasta sain aikaiseksi.

Todella röyhkeästi matkin Norsiksen teemaa! Propsit ideasta siis Hupsistarallaa-blogiin.
Minun kuvani eivät ole yhtä hauskasti erilaisia kuin Norsiksen, mutta tykkään niistä silti. Joitakuita jalkakuvat voivat ällöttää, minua jalat ja kengät eri ympäristöissä inspiroivat! :D Ja aika hauskasti nämäkin kertovat viime kesästä: pitkästä aikaa jaksoin säännöllisesti lakata varpaankynnet, vietin aikaa niin meren äärellä kalliolla kuin hiekkarannalla ja nurmikollakin, ostin söpöt punaiset balleriinat (jotka ikävä kyllä kestivät vain yhden kesän käytön) ja hienot turkoosit tennarit. Kerran kenkäni mätsäsivät terassin pöytään, välillä taas sukkahousuni nurmikon voikukkiin. Joskus käytössä oli järkkäri, useimmiten kännykkäkamera. Hauskinta on, että muistan aika elävästi, missä kuvat on otettu.

Tuo viimeinen on suosikkini. Se on otettu juhannuksena, ylempi jalka on K:n ja alempi minun. Kuvassa olemme erään saaren hiekkarannalla menossa kokkoa katsomaan.

Ah kesää ja valoisia öitä!

2 kommenttia:

 1. Hauskoja kesäjalkakuvia ja ihania värejä! Jalkakuvat ovat kyllä minunkin lemppareitani, se kuvauskohde on ainakin aina lähellä.

  Ja hyvän näköistä kakkua ed. postauksessa, kokeilenpa itsekin tuota versiota!

  Laitoin sulle eilen sähköpostia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos virkattu lintu! Se on kyllä totta, että kuvauskohteena jalat ovat erittäin kätevästi sijoitettuna :D

   Kokeile ihmeessä, itse tykkäsin kovasti kaakaon ja appelsiinin yhdistelmästä. Kiitos vielä hyvästä reseptistä :)

   Ja vastasin juuri äsken sähköpostiisi!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...