Sivut

lauantai 14. joulukuuta 2013

Joulukortit 2013

Aika katkaista radiohiljaisuus! Mulla on kauheasti postattavaa, mutta tällä viikolla on ollut kauhea kiire, enkä ole ehtinyt istua koneen ääressä kuin opiskelun merkeissä. Nyt tämän syksyn hommat yliopistolla ovat onneksi ohi ja pääsen hoitamaan jouluasioita.

Bloggaustauon katkaisen esittelemässä eilen postin matkaan lähteneet, tämän vuoden joulukorttini!Idean näihin superhauskoihin ja -helppoihin kortteihin löysin Piparkakku -blogista, minne kortti-idea oli alunperin löytänyt tiensä Pinterestin kautta.


Kortteihin tarvitsin vain
- valkoisia korttipohjia
- erilaisia nappeja
- kuumaliimaa
- mustan kynän

Kuumaliiman kanssa sählääminen ei ole lempihommaani, mutta aika kätevästi ja sotkuitta sain kortit tehtyä! Ja näitä oli ihan tosi hauskaa väsätä - valita nappeja ja sommitella uniikkeja kortteja.


Korteista tuli ihan minun näköisiäni ja luulenpa, että ne saavat vastaanottajilla hymyn huulille!

12 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä kortteja! :) Mäkin oon tainnut nähdä noita kyseisiä kortteja Pinterestissä.

  VastaaPoista
 2. Ihania! Paljon hienompia kuin kaupasta ostetut, koska itsetehty ja yksinkertaisuus on mahtavaa. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! Mä tykkään tosi paljon enemmän itse tehdyistä, vaikka löytyy kaupoistakin kivoja joulukortteja.

   Poista
 3. Hitsit. Minä tein muutaman samaan tapaan, mutta väkertelin sinne vielä jotain taustapapeita ja pohjana käytin värillisiä papereita. Ja kirvelee sanoa, että nämä sun omat on paljon tyylikkäämpiä! (+ en ole saanut omiani vieläkään postiin... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei Mervi :D Mäkään en kyllä olisi malttanut pysytellä näin yksinkertaisessa, jos en olisi tehnyt mallin mukaan. Lopputulos on kyllä yksinkertaisen tyylikäs :) Onneksi vielä ehtii ykkösluokassa postittaa kortit perille!

   Poista
 4. Vitsit miten kivoja! Tällaisia voisin itsekin tehdä ensi jouluksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari! Minun piti postata nämä jo aikaisemmin, jotta halukkaat olisivat voineet kopioida idean, mutta en millään ehtinyt :/ No, säästyyhän idea ensi jouluksikin!

   Poista
 5. Mäkin tein tällaisia kortteja toissa jouluna, kun olin saanut perintönä ison kasan nappeja. Juuri se nappikasan kaivelu ja yhteen sopivien nappien etsintä oli hauskaa :). Sun kortit näyttää ihanan värikkäiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kierrätysnapeista korttien tekeminen on kyllä vielä parempi juttu! Nämä nimittäin ostin Sinellistä... Tosin näin sain mukavan värikkäitä nappeja käyttööni :)

   Poista
 6. Oih, ihana kortti-idea! Vanhoja nappeja on tännekin kertynyt jokusen verran, ja voisi kyllä niitä koettaa hyödyntää. Ensi jouluna sitten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rva Melli! Kokeile kortteja ihmeessä ensi vuonna! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...