Sivut

sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Joulukynnet ja -toivotus


Tämmöisillä kynsillä ajattelin lähteä joulua viettämään. Olen aika tyytyväinen, että ylipäätään ehdin kynnet lakata, sillä tämä päivä on ollut aikamoista touhuamista: lahjojen paketointia, joulusiivousta, viimeisten lahjojen väsäämistä, perunalaatikon paistamista. Nyt kaikki on kuitenkin kunnossa ja voimme huomenaamulla lähteä poikaystävän kanssa liikenteeseen! Meillä on siitä erikoinen joulu, että vietämme sen ensi kertaa yhdessä samassa paikassa - vaikka olemmekin olleet yhdessä jo moooonta vuotta, emme aiemmin ole aattona olleet saman katon alla. Jännittävää!


Hyvin tärähtänyt kuva tarvikkeista. Kynsillä siis

- Seppälästä eurolla löytynyt Moss -lakka by Tiia Vanhatapio (tummanvihreä, kiiltävä lakka)
- Gina Tricotin hilelakka (kultaisen/pronssisen sävyinen)


Kynnet on paljon kivemmat luonnossa kuin nämä epätoivoiset kuvausyritelmäni antavat olettaa (ei ollut aikaa jäädä odottelemaan päivänvaloa). Toivottavasti ne myös pysyvät joulun pyhien yli edes jonkinlaisessa kunnossa! Pitänee ottaa jotain korjaustarvikkeita mukaan...


Tämän vaatimattoman kynsipostauksen ja kynttiläkuvan myötä haluan toivottaa teille kaikille oikein rauhallista ja mukavaa joulua! Palaillaan blogien ääreen sitten pyhien jälkeen :)

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...