Sivut

maanantai 16. joulukuuta 2013

Joulunurkkaus


Olen pikkuhiljaa rakennellut joulutunnelmaa kotiin. Ruokapöydän päädyssä on jo joitain viikkoja ollut jouluisia juttuja kuten joulukalenterit ja kynttilöitä. Tänään virittelin vielä pöydän ylle korttinarun.


Tuunasin washiteipeillä ja Tigerista löytämälläni kangasteipillä pyykkipoikia ja virittelin juuttinarua seinälle kiinnittäen sen valkoisella washiteipillä.


Muutamia joulukortteja on jo ilmestynyt korttinarulleni. Teejoulukalenteria olen availlut ahkerasti ja tykännytkin suurimmasta osasta teelaatuja. Ainoa pöhkö juttu kalenterissa on se, että makuja on 12 eli 2 kappaletta per maku. 12. luukun jälkeen toinen kierros makuja alkoi tismalleen samassa järjestyksessä - se siitä yllättävyydestä kalenterin loppupuoliskolla!


Pöydältä löytyy myös jouluherkkuja kuten rusinoita, manteleita ja after eightejä akuuttiin makeanhimoon. Söpöt purtilot sain opiskelukaveriltani joululahjaksi.


Olin tässä joku aika sitten kirjastolla Anu Harkin vetämässä askartelutapahtumassa, jossa tehtiin vanhoista kirjoista joulukoristeita. Itse väänsin kuvissa näkyvän pallon ja joulukuusen. Tykkäsin erityisesti pallossa käyttämästäni vanhan, englanninkielisen kirjan paperista ja sainkin kirjan kotiin mukaan. Jatkokäyttösuunnitelmia on jo!

Onko teillä jo koti joulukuosissa?

HUOM! En missään nimessä suosittele ylläolevaa asetelmaa, jos huoneessa ei olla paikalla. Washiteipin pitävyys ei ole 100% taattu, joten jos korttiviritelmä tipahtaa ja sattuu kynttilöiden päälle, on tulipalovaara todella suuri. Muistakaa muutenkin olla varovaisia kynttilöiden kanssa näin joulun aikaan! :)

EDIT: Naru oli kuin olikin tullut alas yön aikana eli ennustin oikein. Täytyy keksiä joku parempi kiinnityssysteemi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...