Sivut

perjantai 6. joulukuuta 2013

Just Another Breakfast Post


Hellurei ja hyvää itsenäisyyspäivää! Täällä on jo juhlittu aamupalalta lähtien, kun veli oli yökylässä ja siskokin tuli aamupalalle.


Oli muuten paras aamiainen vähään aikaan, vaikka kuvat ovatkin hieman pikselimössöä pimeän päivän takia. Kuvia otin vain ennen syömistä, joten croisantit ja joulutortut jäivät kuvien ulkopuolelle, hups... Päivän erikoisena (joulutorttujen lisäksi) oli hedelmäsalaattia, jossa oli tuoretta ananasta. NAM.


Kynttilöiden valossa oli mukava herkutella ja rupatella sisarusten kanssa. Kahvia juotiinkin sitten monta tuntia ja useampi pannullinen. Tälläisiä aamuja pitäisi olla useammin.

Pöhköä ehkä tehdä postaus pelkästä aamupalasta ja vieläpä niin että puolet syötävistä jää kuvien ulkopuolelle. Itse kuitenkin jostain syystä rakastan aamupala- ja brunssikuvia/-postauksia blogeissa. Ja muistanpahan ensi vuonna miten vietin itsenäisyyspäivän aamua vuonna 2013.

Huippua itsenäisyyspäivää ja pidennettyä viikonloppua kaikille! Meinaatteko katsoa Linnan tai siis Tampereen itsenäisyyspäiväjuhlia? Luojan kiitos olen parantunut TAAS yhdestä flunssasta juuri sen verran, että pääsen tänään vielä raclette- ja peli-iltaan kamujen kera, jipii!

EDIT: Piti muuten vielä lisätä, että itsenäisen Suomen lisäksi on muutakin juhlimisen aihetta: sain tällä viikolla tietää, että minut on hyväksytty suorittamaan tohtorin tutkintoa omassa yliopistossa! Väitöskirja, täältä tullaan!

4 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon!!

  Ihanalla aamiaisella olette aloitelleet päivän. Meilläkin piti olla brussiaamu mutta laiskotti eilisten pikkujoulujen jälkeen niin että siirryttiin suoraan lounaspizzoihin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos annemi! :)

   Haha, joskus on tosiaan parasta hypätä aamiaisen yli :D

   Poista
 2. Kiitos vielä ihanasta aamusta, oli ehdottomasti viikkoni kohokohta! :) <3

  PS. Hauska otsikko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, kiitos itsellesi että uhrasit kallisarvoista lukuaikaa sisarusten kanssa hengailuun <3

   Kiitti :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...