Sivut

torstai 2. tammikuuta 2014

Blogivuosi 2013

Tänä vuonna tein kuukausikollaasin jokaisen kuukauden päätteeksi. Nyt onkin kätevä muistella kulunutta blogivuotta!


Tammikuussa oli aurinkoisia pakkaspäiviä ja mukavasti lunta. Neuloin itselleni pehmoisen alpakkatuubihuivin, kierrätin washiteippejä korttipohjiksi ja kokkasin sinisimpukka-chorizopastaa.


Helmikuussa neuloin värikkäät villasukat, kyhäsin kristallikorviksia, tein ystävänpäiväkortteja ja lakkasin innokkaasti kynsiä hilelakoilla (klik ja klik). Blogini suosituin teksti näki päivänvalon, kun bloggasin helpoista ja terveellisistä banaanipannareista!


Maaliskuussa muistikirjailin koko kuukauden ajan, mikä oli ihan paras juttu! Toivoin, että jostakin olisi putkahtanut muistikirjamarraskuu, mutta niin ei käynyt. Jotenkin ei tule muistikirjailtua kuin superharvoin, jos ei ole "pakko"! Tein myös törkeän hienot pääsiäiskynnet ja väriterapiakaulakorun. Leipomisrintamalla tein helppoa peltileipää.


Huhtikuun isoin juttu oli muutto uuteen kotiin. Herkuttelin parsalla (klik ja klik), lasijuustokakulla, parillakin eri itsetehdyllä jäätelöllä sekä vappumunkeilla. Laitoin myös siemeniä ikkunalaudalle itämään kesää varten.


Toukokuussa avasin mojitokauden, katsoin euroviisuja siskon kanssa, kokkasin haukipullia ja ostin korukarnevaaleilta kivan oravakorun.


Kesäkuu oli melko hiljainen bloggauskuukausi. Postasin kuitenkin juhannustunnelmia sekä gazpacho- ja raparperireseptejä.


Heinäkuussa kävin kotiseuturetkellä katsomassa Kruunuvuoren hylättyjä huviloita, tuunasin vanhasta kellosta kivan kukkataulun, neuloin martinirätin siskolle ja postasin jälleen kerran yhden jäätelöreseptin.


Elokuussa oli tietenkin rapujuhlat. Kerroin blogissa myös lintuystävistäni, teeleivistä sekä spreijatuista maljakkopulloista.


Syyskuussa kävin Pietarin-risteilyllä, annoin kaverin vauvalle tekemäni Converse-tossut sekä bloggasin muun muassa minun ja mummon 100-vuotisjuhlista sekä galaksikynsistä.


Marraskuuhun väriä toivat valmistunut vauvan siksak-peitto, tekemäni lintukorvikset sekä pehmoiset alpakkalangat. Leivoin myös appelsiini-kaakaokakkua ja iloitsin kirpparilta löytämästäni mymmelimekosta.


Joulukuussa annoin siskolle tekemäni joulukalenterin, joka paljasti muun muassa turkoosin korusetin. Yritin viritellä postin tuomia joulukortteja seinälle, tein itse hauskat nappijoulukortit ja herkuttelin Nutella-kekseillä ja lohimoussella.

***

Aikamoinen blogivuosi, kaikenlaista sitä on tullut tehtyä! Joinain kuukausina olen blogannut selvästi vähemmän kuin toisina, mutta koko ajan bloggaaminen on ollut minulle tärkeä ja kiva harrastus. Tosi sekalainen soppahan tämä minun blogini on, mutta sellaista elämä tuppaa olemaan. :)

Blogin ulkopuolella vuosi 2013 on ollut myös melko vaiheikas ja onnistunut. Pääpiirteittäin olenkin tänne blogiinkin kirjoitellut, miltä elämäni kulloinkin näyttää. Alkuvuodesta kirjoittelin gradua, keväällä muutimme uuteen kaupunginosaan siskoni lähelle, kesäksi pääsin kivaan harjoittelupaikkaan, syksyllä juhlin 100-vuotisjuhlia yhdessä mummoni kanssa ja valmistuin maisteriksi, minkä jälkeen kuulin vielä päässeeni jatko-opiskelemaan. Kuka tietää mitä vuosi 2014 tuokaan tullessaan? :)

2 kommenttia:

  1. Onpa sinulla ollut kuvien perusteella todella värikäs blogivuosi :) hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu värejä ja värikkyyttä on riittänyt, onneksi! :) Samoin sinulle hyvää uutta vuotta annemi!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...