Sivut

lauantai 25. tammikuuta 2014

Muutoksia ulkonäössä

Tein pieniä muutoksia blogin ulkonäköön. Toivoisin, että jätät kommentin, jos jokin ei mielestäsi toimi! Esimerkiksi, jos sinun koneellasi kuvat menevät tekstien päälle tai jotakin muuta ihmeellistä. Toivoisin myös, että kerrot, jos tekstin koko, linkkien väri tai jokin muu häiritsee sinua.

Muutokset eivät ole isoja, mutta omaan silmääni blogi näyttää nyt vähän raikkaammalta! Myös bannereihin yms. saattaa tulla muutoksia, riippuen siitä, miten ehdin asiaan paneutua.

Rentoa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. On kyllä todella raikas tämä! Tekstit ja kuvat ovat sulassa sovussa keskenään, mutta keltaiset tekstit ottaa hieman silmiin mutta kyllä senkin kestää kun kauheasti keskittyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Sari! Keltaisia tekstejä mietinkin kovasti, että onko niitä liian hankala lukea. Kenties muutan ne vielä tummemmaksi! Keltainen vain sopisi muuten ulkoasuun paremmin kuin esim. ruskea.

   Poista
 2. Kivan näköistä, toimii! Pienilläkin asioilla saa suuria muutoksia aikaan :) Ainoa asia mihin kaipaisin muutosta olisi se että bannerin alla olevien välilehtien fontti muuttuisi hieman selkeämmäksi, esim. samaksi kuin leipätekstin fontti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari että kommentoit! Välilehdet on tarkoitus ottaa kokonaan pois. Hyvä kun sanoit asiasta, meinasi nimittäin unohtua!

   Poista
 3. Oikein kivannäköistä minun mielestäni! Empä liiemmin keksi mitään korjattavaa, eikä tekstien ynnämuiden kanssa näyttäisi ilmenneen mitään häikkää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista Mipa - hyvä jos kaikki toimii! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...